نمای اسپایدر

نصب و تولید در و پنجره آلومینیومی

نمای اسپایدر

نمای اسپایدر یکی از سیستم‌های مدرن و زیبا برای پوشش نمای ساختمان‌ها می‌باشد که در آن از اتصال‌دهنده‌های فلزی یا اسپایدر برای نگه داشتن شیشه‌ها استفاده می‌شود. این نوع نما به علت ویژگی‌های خاص خود در طراحی‌های معماری معاصر محبوبیت زیادی دارد.

نمای اسپایدر مانند محافظ است که با وجود ظاهری زیبا جداکننده محیط داخل از خارج می‌باشد. در ساخت نمای شیشه ای اسپایدر از یراق آلات اسپایدری و شیشه ‌سکوریت استفاده می‌گردد.

جهت استعلام قیمت نمای اسپایدر می‌توانید با شماره‌های
09127957099 و 09125595841 تماس بگیرید.

 

نمای اسپایدر چیست؟

نمای اسپایدر گونه‌ای از نماهای مدرن شیشه‌ای هستند که تماماً خودایستا بوده و در آن شیشه توسط اتصالات نقطه‌ای به ساختار اصلی ساختمان وصل می‌شود؛ و نمایی کاملا شفاف و مدرن را برای کاربری‌های مختلف از جمله؛ مدرسه، دانشگاه، هتل، ساختمان‌های نظامی، تجاری و اداری و هر ساختمانی که فکرش را بکنید ایجاد می‌کند.

این نما به نمای کاملا شیشه ای گفته می‌شود که بدون قاب و به کمک استراکچر یا اسکلت‌های فلزی نصب می‌شود. به دلیل این که نمای شیشه اسپایدر قاب ندارد، هیچ‌ محدودیتی برای اجرای سازه توسط آن وجود ندارد. نمای شیشه ای اسپایدر که از آن با نام نمای اسپایدر گلس هم یاد می‌شود، یکی از مدرن‌ترین و زیباترین نماهای ساختمانی است. نمای اسپایدر امکان دید بسیار وسیع و گسترده‌ای را فراهم می آورد. جالب است بدانید علت نام گذاری این نوع نما (Spider)به دلیل عنکبوتی شکل بودن ساختار این نما است.

نمای اسپایدر چیست؟

جهت استعلام فوری قیمت، فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

اجزای سیستم اسپایدر

  1. شیشه: معمولاً شیشه‌های سکوریت شده یا لمینیت به کار می‌رود.
  2. اتصالات اسپایدر: قطعات فلزی می‌باشد که شیشه‌ها را به سازه متصل می‌کنند. این اتصالات می‌توانند از جنس استیل ضد زنگ یا آلومینیوم باشند.
  3. سازه پشتیبان: معمولاً فولاد یا آلومینیوم برای حمایت و تثبیت شیشه‌ها به کار می‌رود.

اجزای سیستم اسپایدر

شیشه اسپایدر 

با استفاده از شیشه اسپایدر پیچیده‌ترین طرح‌های معماری و پنل‌های شیشه ای را در هر ابعاد و با هر انحنایی می‌توان پیاده‌سازی کرد. شیشه اسپایدر مقاومت بالایی داشته و به دلیل ظاهر فوق‌العاده و منحصر به فردی که برای ساختمان ایجاد می‌کند، می‌تواند ساختمان را به یک بنای ماندگار تبدیل کند.

شیشه اسپایدر

اتصالات نمای اسپایدر

در اتصالات این نما از فولاد ضد زنگ استفاده می‌شود. این فولاد در برابر رطوبت کاملا مقاوم است. این نما با این اتصالات در برابر نیروهای جانبی نیز کاملاً مقاوم است. ترکیب شیشه اسپایدر و فولاد به دلیل عملکرد بسیار خوبی که دارد در نمای ساختمان و سقف‌ها به طور گسترده استفاده می‌شود.

اتصالات نمای اسپایدر

انواع سازه‌های نمای اسپایدر

سیستم نمای اسپایدر در سازه‌های مختلفی قابل‌ اجرا است. انواع مختلف نمای اسپایدر به شرح زیر می‌باشد.

  1. سازه‌های فلزی

در این نوع اجرا، نمای اسپایدر با استفاده از فلزات مهارشده و تحمل وزن نما به عهده سازه‌های فلزی است. نگه‌دارنده اصلی نما در این روش چهارچوب‌های فلزی هستند.

  1. سازه‌های شیشه‌ای

در این نوع سازه‌های شیشه‌ای نگه‌دارنده هستند و از فلز یا دیگر نگه‌دارنده‌ها در نمای اسپایدر استفاده نمی‌شود. اجرا با استفاده از سازه‌های فلزی نیازمند تیم متخصص و باتجربه است.

  1. سازه‌های کابلی

در این نوع سازه کابل، کنترل‌کننده وزن نمای اسپایدر است. کابل‌ها با شکل و نظم خاصی نصب‌شده و تمام وزن نما را تحمل می‌کنند.

انواع نمای اسپایدر

  1. نمای اسپایدر لوله‌ای

متداول‌ترین و پرکاربردترین نوع نمای اسپایدر در سرتاسر دنیا، اسپایدر لوله‌ای می‌باشد. در این سازه از لوله‌های فولادی به عنوان سازه پشتیبان و ارتعاش‌گیر استفاده می‌گردد. قطر و ضخامت این لوله‌ها به عوامل مختلفی از قبیل مدل‌بندی شیشه، وزن شیشه و موقعیت جغرافیایی پروژه بستگی دارد که بعد از محاسبات توسط تیم فنی، مشخص می‌گردد. عمدتاً از لوله‌هایی از جنس استیل در این قسمت سازه استفاده می‌گردد تا ترکیب آن با یراق آلات اسپایدر به زیبایی کار بیافزاید.

  1. نمای اسپایدر فین‌گلس

نمای اسپایدر فین‌گلس را می‌توان یک سازه تمام شیشه‌ای دانست از این جهت که در این نما، لوله‌های قطور فولادی جای خود را به تیغه‌های شفاف شیشه‌ای می‌دهند و به عنوان یک ارتعاش‌گیر در برابر نیروی باد عمل می‌کند یعنی اساساً در مقابل نیروهای استاتیکی مانند به یک سازه پشتیبان قوی از جنس فولاد عمل می‌کند. نحوه اتصال این تیغه شیشه‌ای به سقف و کف و همچنین به یراق آلات اسپایدر نیازمند توضیحات کامل‌تر و فنی‌تری است که در این مقاله نمی‌گنجد.

  1. نمای اسپایدر کابلی

نمای شگفت‌انگیزی که با استفاده از شیشه و کابل‌های معلق در سیستم اسپایدر کابلی به وجود می‌آید در هیچ یک از سیستم‌های نمای شیشه ای قابل مشاهده نیست. در این سیستم نه خبری از لوله‌های استیل و نه خبری از تیغه‌های شیشه‌ای است و تمام این‌ها جای خود را به کابل‌هایی نیرومند می‌دهند. طراحی و اجرای این مدل، نیازمند به داشتن سازه بسیار قوی و محاسبات بسیار دقیقی می‌باشد، به همین دلیل و نیز به دلیل سختی اجرا و قیمت تمام شده بالاتر نسبت به دو سیستم دیگر، مورد استفاده کمتری قرار می‌گیرد.

مزایای نمای اسپایدر

  • اجرای نما با سرعت بالا
  • زیبایی بی مانند
  • سبک بودن سازه، دوام و مقاومت بالا
  • مقاوم در برابر بارهای جانبی مانند زلزله، باد و …
  • استفاده از نور طبیعی داخل ساختمان

مزایای نمای اسپایدر

معایب نمای شیشه‌ ای اسپایدر

  • هزینه‌های نصب و نگهداری نمای اسپایدر به طور معمول بیشتر از نما‌های سنتی است.
  • نصب این نما باید با دقت و تخصص بالا انجام شود.
  • نمای شیشه‌ای نیاز به تمیزکاری و نگهداری منظم و دوره‌ای دارد.

کاربری نمای اسپایدر

در ساختمان‌های بلندمرتبه که دریافت نور برای آن‌ها بسیار مهم است، می‌توان از نمای اسپایدر استفاده کرد. همچنین برای سلیقه‌هایی که نماهای فانتزی را می‌پسندند، نمای اسپایدر بهترین گزینه است. نمای اسپایدر نمایی منظم، یکدست و درخشان است و مناسب برای افرادی که ذوق هنری دارند.

زیبایی و جذابیت این نما باعث شده که علاوه بر ساختمان‌های مسکونی در نمای مکان‌هایی مثل هتل‌ها، فرودگاه‌ها، ساختمان‌های اداری، وزارتخانه‌ها، پاساژها و مراکز خرید و همچنین مکان‌های تجاری مورد استفاده قرار بگیرد.

اجرای نمای شیشه ای اسپایدر

نمای اسپایدر نوع خاصی از نمای شیشه‌ای است که بیشترین پیوستگی را در نما ارائه می‌دهد و سیستم اجرای آن کاملا متفاوت از نمای کرتین وال است. این نما در ساختمان‌هایی با ابعاد و مقیاس بزرگ به کار می‌رود.

با اجرای صحیح و دقیق نمای اسپایدر می‌­توان مانع از آسیب رسیدن به آن در طولانی مدت شد. این نما از نماهای جدید شیشه­‌ای هستند که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته‌اند. این در صورتی ایست که اگر با روش‌های درستی نمای شیشه اسپایدر خود را به اجرا نرسانید؛ وقت و هزینه‌ی زیادی را از دست می‌دهید، لذا لازم است با شیوه‌های درست اجرای این نمای حساس به درستی آشنا شوید که برای پیاده‌سازی آن با مشکلی رو به رو نشوید.

اجرای نمای شیشه ای اسپایدر

نحوه نصب و اجرای نمای شیشه ای اسپایدر

برای اجرای نمای اسپایدر ابتدا با توجه به طراحی نما یکی از چهار روشی که در بالا گفتیم را انتخاب می‌کنیم. سپس با توجه به روش انتخاب شده زیرسازی سازه باربر و تکیه‌گاه‌های آن را انجام می‌دهیم. در مرحله بعد خود سازه باربر ساخته و نصب می‌گردد.

در پروژه‌های یک یا دو طبقه، استفاده از لوله استیل به قطر 76 یا 102 میلی‌متر و عرض 1.5 تا 2 متر رایج است. پس از اینکه سازه باربر نصب شد، اتصالات و پایداری آن‌ها باید کنترل شوند و سپس کانکتورها روی آن‌ها جوش داده شوند.

در گام بعد چنگک‌های اسپایدر توسط پیچ کانکتور به باربر متصل می‌شود. پس از آن شیشه‌ها با جرثقیل یا بالابر در جای خود قرار گرفته و با استفاده از روتل‌ها روی اسپایدرها سوار می‌شوند.

شیشه‌هایی که در این نوع نما استفاده می‌شود می‌توانند تک جداره، دو جداره و سکوریت لمینت به شکل ساده یا طرح‌‌دار باشند.

نحوه نصب نمای شیشه ای اسپایدر

نکات مهم در نصب نمای اسپایدر

  • تخصص و تجربه: نصب نمای اسپایدر نیازمند تیم‌های متخصص و با تجربه در زمینه مهندسی سازه و نصب شیشه است.
  • دقت بالا: تمامی مراحل نصب باید با دقت بالا و رعایت استانداردهای ایمنی و کیفیت انجام شود.
  • استفاده از مواد با کیفیت: استفاده از شیشه‌ها، اتصالات و مواد سازه‌ای با کیفیت بالا برای تضمین دوام و ایمنی نمای نهایی ضروری است.
  • رعایت استانداردها: تمام مراحل نصب می بایست بر اساس استانداردهای بین‌المللی و مقررات محلی انجام شود.

نصب و اجرای نمای اسپایدر فرآیند پیچیده و تخصصی می‌باشد که نیازمند هماهنگی و همکاری بین معماران، مهندسان سازه و تیم‌های نصب است. با رعایت دقیق مراحل و نکات ذکر شده، می‌توان نمایی زیبا، ایمن و مستحکم ایجاد کرد که هم از نظر زیبایی‌شناسی و هم از نظر عملکردی برتری داشته باشد.
قابل توجه

قیمت نمای اسپایدر

نمای اسپایدر جزء نماهایی می‌باشد که هزینه نهایی آن تابع فاکتورهای گوناگون که در زیر ذکر شده می‌باشد. به همین دلیل نمی‌توان تعریف قطعی از قیمت نمای اسپایدر داشت و باید حتماً بر اساس شکل و ساختار، نمای ساختمان ابتدا طراحی‌ شده و سپس با آنالیز طرح به‌دست ‌آمده و با در نظرگیری شرایط مالی پروژه، قیمت نهایی به دست آید.

  • میزان مصرف
  • شکل و ساختار پروفیل‌ها
  • فریم لس، یوچنل و نوع شیشه مورد استفاده در نما
     
    قیمت نمای اسپایدر

جهت مشاوره و خرید تماس بگیرید.
09127957099 – 09125595841

سخن پایانی

در این مقاله تلاش کردیم تا نمای اسپایدر را به طور کامل به شما معرفی کنیم، نمای اسپایدر شعاع نور بسیار زیادی دارد و در انواع مختلف اجرا می‌شود. همان‌طور که گفتیم بیشترین کاربرد این نوع نما در ساختمان‌های اداری و تجاری و هتل‌ها است.

چنان‌چه پس مطالعه این مقاله سوالی دارید که پاسخ آن را دریافت نکرده‌اید، می‌توانید آن را در قسمت دیدگاه‌های همین مقاله با کارشناسان نما تجارت آوش در میان بگذارید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

سوالات متداول درباره نمای شیشه ای اسپایدر

 

 

 

نماهای شیشه ای اسپایدر به دلیل شفافیت، جذابیت زیبایی شناختی و استفاده از مواد باکیفیت مانند شیشه‌های مقاوم و اتصالات عنکبوتی فولاد ضد زنگ معروف هستند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.