در و پنجره آلومینیومی

نصب و تولید در و پنجره آلومینیومی

نمای اسپایدر

نمای اسپایدر یکی از سیستم‌های مدرن و زیبا برای پوشش نمای ساختمان‌ها می‌باشد که در آن از اتصال‌دهنده‌های فلزی یا اسپایدر برای نگه داشتن شیشه‌ها استفاده می‌شود. این نوع نما به علت ویژگی‌های خاص خود در طراحی‌های معماری معاصر محبوبیت زیادی دارد.

نمای اسپایدر مانند محافظ است که با وجود ظاهری زیبا جداکننده محیط داخل از خارج می‌باشد. در ساخت نمای شیشه ای اسپایدر از یراق آلات اسپایدری و شیشه ‌سکوریت استفاده می‌گردد.

جهت استعلام قیمت نمای اسپایدر می‌توانید با شماره‌های
09127957099 و 09125595841 تماس بگیرید.

 

نمای اسپایدر چیست؟

نمای اسپایدر گونه‌ای از نماهای مدرن شیشه‌ای هستند که تماماً خودایستا بوده و در آن شیشه توسط اتصالات نقطه‌ای به ساختار اصلی ساختمان وصل می‌شود؛ و نمایی کاملا شفاف و مدرن را برای کاربری‌های مختلف از جمله؛ مدرسه، دانشگاه، هتل، ساختمان‌های نظامی، تجاری و اداری و هر ساختمانی که فکرش را بکنید ایجاد می‌کند.

این نما به نمای کاملا شیشه ای گفته می‌شود که بدون قاب و به کمک استراکچر یا اسکلت‌های فلزی نصب می‌شود. به دلیل این که نمای شیشه اسپایدر قاب ندارد، هیچ‌ محدودیتی برای اجرای سازه توسط آن وجود ندارد. نمای شیشه ای اسپایدر که از آن با نام نمای اسپایدر گلس هم یاد می‌شود، یکی از مدرن‌ترین و زیباترین نماهای ساختمانی است. نمای اسپایدر امکان دید بسیار وسیع و گسترده‌ای را فراهم می آورد. جالب است بدانید علت نام گذاری این نوع نما (Spider)به دلیل عنکبوتی شکل بودن ساختار این نما است.

نمای اسپایدر چیست؟

جهت استعلام فوری قیمت، فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

اجزای سیستم اسپایدر

  1. شیشه: معمولاً شیشه‌های سکوریت شده یا لمینیت به کار می‌رود.
  2. اتصالات اسپایدر: قطعات فلزی می‌باشد که شیشه‌ها را به سازه متصل می‌کنند. این اتصالات می‌توانند از جنس استیل ضد زنگ یا آلومینیوم باشند.
  3. سازه پشتیبان: معمولاً فولاد یا آلومینیوم برای حمایت و تثبیت شیشه‌ها به کار می‌رود.

اجزای سیستم اسپایدر

شیشه اسپایدر 

با استفاده از شیشه اسپایدر پیچیده‌ترین طرح‌های معماری و پنل‌های شیشه ای را در هر ابعاد و با هر انحنایی می‌توان پیاده‌سازی کرد. شیشه اسپایدر مقاومت بالایی داشته و به دلیل ظاهر فوق‌العاده و منحصر به فردی که برای ساختمان ایجاد می‌کند، می‌تواند ساختمان را به یک بنای ماندگار تبدیل کند.

شیشه اسپایدر

اتصالات نمای اسپایدر

در اتصالات این نما از فولاد ضد زنگ استفاده می‌شود. این فولاد در برابر رطوبت کاملا مقاوم است. این نما با این اتصالات در برابر نیروهای جانبی نیز کاملاً مقاوم است. ترکیب شیشه اسپایدر و فولاد به دلیل عملکرد بسیار خوبی که دارد در نمای ساختمان و سقف‌ها به طور گسترده استفاده می‌شود.

اتصالات نمای اسپایدر

انواع سازه‌های نمای اسپایدر

سیستم نمای اسپایدر در سازه‌های مختلفی قابل‌ اجرا است. انواع مختلف نمای اسپایدر به شرح زیر می‌باشد.

  1. سازه‌های فلزی

در این نوع اجرا، نمای اسپایدر با استفاده از فلزات مهارشده و تحمل وزن نما به عهده سازه‌های فلزی است. نگه‌دارنده اصلی نما در این روش چهارچوب‌های فلزی هستند.

  1. سازه‌های شیشه‌ای

در این نوع سازه‌های شیشه‌ای نگه‌دارنده هستند و از فلز یا دیگر نگه‌دارنده‌ها در نمای اسپایدر استفاده نمی‌شود. اجرا با استفاده از سازه‌های فلزی نیازمند تیم متخصص و باتجربه است.

  1. سازه‌های کابلی

در این نوع سازه کابل، کنترل‌کننده وزن نمای اسپایدر است. کابل‌ها با شکل و نظم خاصی نصب‌شده و تمام وزن نما را تحمل می‌کنند.

انواع نمای اسپایدر

  1. نمای اسپایدر لوله‌ای

متداول‌ترین و پرکاربردترین نوع نمای اسپایدر در سرتاسر دنیا، اسپایدر لوله‌ای می‌باشد. در این سازه از لوله‌های فولادی به عنوان سازه پشتیبان و ارتعاش‌گیر استفاده می‌گردد. قطر و ضخامت این لوله‌ها به عوامل مختلفی از قبیل مدل‌بندی شیشه، وزن شیشه و موقعیت جغرافیایی پروژه بستگی دارد که بعد از محاسبات توسط تیم فنی، مشخص می‌گردد. عمدتاً از لوله‌هایی از جنس استیل در این قسمت سازه استفاده می‌گردد تا ترکیب آن با یراق آلات اسپایدر به زیبایی کار بیافزاید.

  1. نمای اسپایدر فین‌گلس

نمای اسپایدر فین‌گلس را می‌توان یک سازه تمام شیشه‌ای دانست از این جهت که در این نما، لوله‌های قطور فولادی جای خود را به تیغه‌های شفاف شیشه‌ای می‌دهند و به عنوان یک ارتعاش‌گیر در برابر نیروی باد عمل می‌کند یعنی اساساً در مقابل نیروهای استاتیکی مانند به یک سازه پشتیبان قوی از جنس فولاد عمل می‌کند. نحوه اتصال این تیغه شیشه‌ای به سقف و کف و همچنین به یراق آلات اسپایدر نیازمند توضیحات کامل‌تر و فنی‌تری است که در این مقاله نمی‌گنجد.

  1. نمای اسپایدر کابلی

نمای شگفت‌انگیزی که با استفاده از شیشه و کابل‌های معلق در سیستم اسپایدر کابلی به وجود می‌آید در هیچ یک از سیستم‌های نمای شیشه ای قابل مشاهده نیست. در این سیستم نه خبری از لوله‌های استیل و نه خبری از تیغه‌های شیشه‌ای است و تمام این‌ها جای خود را به کابل‌هایی نیرومند می‌دهند. طراحی و اجرای این مدل، نیازمند به داشتن سازه بسیار قوی و محاسبات بسیار دقیقی می‌باشد، به همین دلیل و نیز به دلیل سختی اجرا و قیمت تمام شده بالاتر نسبت به دو سیستم دیگر، مورد استفاده کمتری قرار می‌گیرد.

مزایای نمای اسپایدر

  • اجرای نما با سرعت بالا
  • زیبایی بی مانند
  • سبک بودن سازه، دوام و مقاومت بالا
  • مقاوم در برابر بارهای جانبی مانند زلزله، باد و …
  • استفاده از نور طبیعی داخل ساختمان

مزایای نمای اسپایدر

معایب نمای شیشه‌ ای اسپایدر

  • هزینه‌های نصب و نگهداری نمای اسپایدر به طور معمول بیشتر از نما‌های سنتی است.
  • نصب این نما باید با دقت و تخصص بالا انجام شود.
  • نمای شیشه‌ای نیاز به تمیزکاری و نگهداری منظم و دوره‌ای دارد.

کاربری نمای اسپایدر

در ساختمان‌های بلندمرتبه که دریافت نور برای آن‌ها بسیار مهم است، می‌توان از نمای اسپایدر استفاده کرد. همچنین برای سلیقه‌هایی که نماهای فانتزی را می‌پسندند، نمای اسپایدر بهترین گزینه است. نمای اسپایدر نمایی منظم، یکدست و درخشان است و مناسب برای افرادی که ذوق هنری دارند.

زیبایی و جذابیت این نما باعث شده که علاوه بر ساختمان‌های مسکونی در نمای مکان‌هایی مثل هتل‌ها، فرودگاه‌ها، ساختمان‌های اداری، وزارتخانه‌ها، پاساژها و مراکز خرید و همچنین مکان‌های تجاری مورد استفاده قرار بگیرد.

اجرای نمای شیشه ای اسپایدر

نمای اسپایدر نوع خاصی از نمای شیشه‌ای است که بیشترین پیوستگی را در نما ارائه می‌دهد و سیستم اجرای آن کاملا متفاوت از نمای کرتین وال است. این نما در ساختمان‌هایی با ابعاد و مقیاس بزرگ به کار می‌رود.

با اجرای صحیح و دقیق نمای اسپایدر می‌­توان مانع از آسیب رسیدن به آن در طولانی مدت شد. این نما از نماهای جدید شیشه­‌ای هستند که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته‌اند. این در صورتی ایست که اگر با روش‌های درستی نمای شیشه اسپایدر خود را به اجرا نرسانید؛ وقت و هزینه‌ی زیادی را از دست می‌دهید، لذا لازم است با شیوه‌های درست اجرای این نمای حساس به درستی آشنا شوید که برای پیاده‌سازی آن با مشکلی رو به رو نشوید.

اجرای نمای شیشه ای اسپایدر

نحوه نصب و اجرای نمای شیشه ای اسپایدر

برای اجرای نمای اسپایدر ابتدا با توجه به طراحی نما یکی از چهار روشی که در بالا گفتیم را انتخاب می‌کنیم. سپس با توجه به روش انتخاب شده زیرسازی سازه باربر و تکیه‌گاه‌های آن را انجام می‌دهیم. در مرحله بعد خود سازه باربر ساخته و نصب می‌گردد.

در پروژه‌های یک یا دو طبقه، استفاده از لوله استیل به قطر 76 یا 102 میلی‌متر و عرض 1.5 تا 2 متر رایج است. پس از اینکه سازه باربر نصب شد، اتصالات و پایداری آن‌ها باید کنترل شوند و سپس کانکتورها روی آن‌ها جوش داده شوند.

در گام بعد چنگک‌های اسپایدر توسط پیچ کانکتور به باربر متصل می‌شود. پس از آن شیشه‌ها با جرثقیل یا بالابر در جای خود قرار گرفته و با استفاده از روتل‌ها روی اسپایدرها سوار می‌شوند.

شیشه‌هایی که در این نوع نما استفاده می‌شود می‌توانند تک جداره، دو جداره و سکوریت لمینت به شکل ساده یا طرح‌‌دار باشند.

نحوه نصب نمای شیشه ای اسپایدر

نکات مهم در نصب نمای اسپایدر

  • تخصص و تجربه: نصب نمای اسپایدر نیازمند تیم‌های متخصص و با تجربه در زمینه مهندسی سازه و نصب شیشه است.
  • دقت بالا: تمامی مراحل نصب باید با دقت بالا و رعایت استانداردهای ایمنی و کیفیت انجام شود.
  • استفاده از مواد با کیفیت: استفاده از شیشه‌ها، اتصالات و مواد سازه‌ای با کیفیت بالا برای تضمین دوام و ایمنی نمای نهایی ضروری است.
  • رعایت استانداردها: تمام مراحل نصب می بایست بر اساس استانداردهای بین‌المللی و مقررات محلی انجام شود.

نصب و اجرای نمای اسپایدر فرآیند پیچیده و تخصصی می‌باشد که نیازمند هماهنگی و همکاری بین معماران، مهندسان سازه و تیم‌های نصب است. با رعایت دقیق مراحل و نکات ذکر شده، می‌توان نمایی زیبا، ایمن و مستحکم ایجاد کرد که هم از نظر زیبایی‌شناسی و هم از نظر عملکردی برتری داشته باشد.
قابل توجه

قیمت نمای اسپایدر

نمای اسپایدر جزء نماهایی می‌باشد که هزینه نهایی آن تابع فاکتورهای گوناگون که در زیر ذکر شده می‌باشد. به همین دلیل نمی‌توان تعریف قطعی از قیمت نمای اسپایدر داشت و باید حتماً بر اساس شکل و ساختار، نمای ساختمان ابتدا طراحی‌ شده و سپس با آنالیز طرح به‌دست ‌آمده و با در نظرگیری شرایط مالی پروژه، قیمت نهایی به دست آید.

  • میزان مصرف
  • شکل و ساختار پروفیل‌ها
  • فریم لس، یوچنل و نوع شیشه مورد استفاده در نما
     
    قیمت نمای اسپایدر

جهت مشاوره و خرید تماس بگیرید.
09127957099 – 09125595841

سخن پایانی

در این مقاله تلاش کردیم تا نمای اسپایدر را به طور کامل به شما معرفی کنیم، نمای اسپایدر شعاع نور بسیار زیادی دارد و در انواع مختلف اجرا می‌شود. همان‌طور که گفتیم بیشترین کاربرد این نوع نما در ساختمان‌های اداری و تجاری و هتل‌ها است.

چنان‌چه پس مطالعه این مقاله سوالی دارید که پاسخ آن را دریافت نکرده‌اید، می‌توانید آن را در قسمت دیدگاه‌های همین مقاله با کارشناسان نما تجارت آوش در میان بگذارید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

سوالات متداول درباره نمای شیشه ای اسپایدر

 

 

 

نماهای شیشه ای اسپایدر به دلیل شفافیت، جذابیت زیبایی شناختی و استفاده از مواد باکیفیت مانند شیشه‌های مقاوم و اتصالات عنکبوتی فولاد ضد زنگ معروف هستند.

نمای سرامیک چیست؟

نمای سرامیک از نماهای خشک ساختمانی جدید و از پرکاربردترین مصالح ساختمانی است که به صورت گسترده برای دیوارپوش و کفپوش‌ها در ساختمان استفاده می‌شود. سرامیک‌های نما انواع و طرح‌های مختلفی دارند و در موارد مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. نمای سرامیک علاوه بر اینکه می‌تواند زیبایی و جذابیت خاصی به ساختمان ببخشد، عمر بیشتر و کیفیت بالاتری هم دارد و از این رو انتخاب بسیاری از معماران و طراحان است.

جهت استعلام قیمت نمای سرامیک می‌توانید با شماره‌های
09127957099 و 09125595841 تماس بگیرید.

 

جدیدترین سرامیک برای نمای ساختمان چیست؟

از جمله جدیدترین نماهای سرامیکی در نمای ساختمان می‌توان به سرامیک طرح سنگ و آجر اشاره کرد. با توجه به گرانی نماهای سنگ طبیعی بسیاری از افراد به دنبال مصالح دیگری با همان زیبایی در نمای ساختمان هستند و بهترین گزینه برای این افراد استفاده از طرح سنگ برای نمای ساختمان است.

از دیگر طرح‌های جدید که این روزها استقبال بالایی از آن برای استفاده در نمای ساختمان می‌شود، نمای سرامیک ساده برای پیاده‌سازی نمای مدرن و مینیمال می‌باشد. شما عزیزان می‌توانید جدیدترین سرامیک برای نمای ساختمان را مطابق با سلیقه خود در نما تجارت آوش بیابید. در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی با کارشناسان مجرب ما در تماس باشید.

جهت استعلام فوری قیمت، فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

انواع نمای سرامیک

نمای سرامیک را از نظر جنس می‌توان به انواع زیر تقسیم کرد.

  1. ساده
  2. پرسلان

سرامیک ساده به‌ عنوان نمای ساختمان، بسیار خوب عمل می‌کند؛ اما در مقابل سرامیک پرسلان از نظر استحکام و جذب آب بسیار ضعیف‌تر عمل می‌کند. شاید می‌توان گفت تفاوت اصلی سرامیک ساده با سرامیک پرسلان سبک‌تر بودن و برش راحت‌تر است. از مزایای دیگر سرامیک‌های ساده می‌توان به طرح‌ها و رنگ‌های بیشتر آن‌ها اشاره کرد. قیمت سرامیک پرسلان برای نمای ساختمان به خاطر کیفیت و ویژگی‌های آن از سرامیک معمولی بیشتر است.انواع نمای سرمیک 1

انواع طرح های نمای سرامیک

سرامیک‌های نما با طرح‌های زیر در بازار موجود هستند:

  1. نمای سرامیک با طرح چوب

این سرامیک واقعاً مانند چوب طبیعی به نظر می‌رسد، به همین خاطر در بسیاری از مراکز تجاری و اداری، محبوب است. سرامیک با طرح چوب، ظاهری براق و درخشان به همراه دارد و در رنگ‌بندی‌های متنوعی موجود است.

  1. نمای سرامیک با طرح سنگ

سرامیک طرح سنگ، یکی از انواع سرامیک نما است که دارای طرح و الگویی شبیه به سنگ طبیعی است. این نوع سرامیک نما با استفاده از تکنولوژی پیشرفته، با ترکیبی از رنگ‌های مختلف و طرح‌های متنوع، به یک شکل مشابه به سنگ طبیعی تبدیل شده است.

  1. نمای سرامیک با طرح آجر

سرامیک‌های طرح آجر با ویژگی‌های خاص و دردسرهای کمتر باعث توجه سازندگان زیادی به خود شده است. سرامیک آجری به علت لعاب براق و سطح براقش از آجر معمولی زیباتر است و نگه‌داری راحت‌تری دارد. خود این سرامیک‌های طرح آجر دارای انواع مختلف طرح آجر برجسته، طرح آجر قزاقی، طرح سفید، طرح بند مشکی و … هستند.

  1. نمای سرامیک با طرح مستطیل
  2. نمای سرامیک با طرح چندضلعیانواع سرمیک 2

اجرای نمای سرامیک

ظاهر نمای سرامیک بسیار متنوع و مدرن است که با خصوصیات مکانیکی و مقاومتی خوب همراه شده است. روکش های سرامیکی که کاملا از مواد طبیعی ساخته شده اند، می توانند همانند نمای کرتین وال به گونه ای طراحی شوند که جلوه‌ای معاصر یا سنتی‌تر ارائه دهند که زیبایی طبیعی و ظاهر سنگ مانند گرانیت یا سنگ مرمر را به نمایش می‌گذارد.

نمای سرامیک خارجی دارای ظاهر زیبا و ماندگاری است. هر پانل روکش سرامیکی ، یکپارچگی کامل صدا و سازگاری طراحی را با رنگ، طرح و دانه بندی از طریق بدنه ارائه می‌دهد و زیبایی آن به مرور و با گذر زمان تغییر نمی‌کند. این ماده در برابر نور و اشعه ماورابنفش کاملا مقاوم و غیرقابل نفوذ است.

اجرای نمای سرامیک

نکات مهم استفاده از نمای سرامیک

نمای سرامیک در ساختمان همان‌طور که گفته شد امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است و فارغ از تمام کاربرد‌های سرامیک و کاشی دیوار و کف، این مورد را می‌توان کمی خاص و هنجارشکن دانست. چون سرامیک برای نمای ساختمان ساخته نشده است به همین جهت یک سری نکات را باید در هنگام نصب آن‌ها رعایت کرد.
اول اینکه حتماً روش صحیحی را برای نصب نمای سرامیک انتخاب کنید و بسته به فاکتور‌هایی همچون ارتفاع ساختمان و وزن سرامیک‌ها، تمهیدات لازم را به بهترین شکل ممکن در نظر بگیرید. سقوط هر یک از سرامیک‌های نمای ساختمان از آن ارتفاع می‌تواند فاجعه ساز باشد.

مزایای نمای سرامیک

  1. مقاومت در برابر اشعه uv

یکی دیگر از ویژگی‌های بارز نمای سرامیکی این است که در برابر اشعه های مضر نور خورشید از قبیل اشعه UV بسیار مقاوم است. 

  1. مقاوم در برابر آتش سوزی

سرامیک خشک در برابر آتش سوزی بسیار مقاوم بوده و نمی‌سوزد. بنابراین با خیال راحت می‌توان از این نوع نما استفاده کرد و جلوی آتش سوزی ساختمان را تا حدود زیادی گرفت.

  1. مقاومت شیمیایی بالا

این نما مقاومت شیمیایی بالایی در مقابل محلول های خورنده اسیدی و بازی دارد.

 در مدت زمان طولانی ثبات رنگ دارد که باعث میشود زیبایی ظاهری و درخشندگی آن برای مدت زمان طولانی حفظ شود. در حال حاضر استفاده از سرامیک نما و سنگ های نما نسبت به سایر مواد بیشتر است. سرامیک ها اغلب به صورت رنگ های یک دست در بازار موجود هستند و ترکیب آنها در نما، زیبایی و جلوه خاصی به ساختمان می بخشد.

  1. سبک بودن نمای سرامیکی

از نکات مثبت این نما سبک بودن آن است که نصب لایه سرامیک بار اضافی بسیار کمی بر روی خود ساختمان ایجاد خواهد کرد. وزن کم سرامیک باعث شده که امروزه به جای سنگ در نمای ساختمان از سرامیک استفاده کنند، چرا که استفاده از سنگ به دلیل وزن زیاد برای ساختمان های بلند  و برج ها مشکلاتی ایجاد می کند و حتی گاهی امکان پذیر نیست. البته متریال سیمان نیز یکی از گزینه ها برای استفاده در نماست برای آشنایی بیشتر با طراحی نمای سیمانی می توانید از صفحه آن دیدن کنید.

  1. مقرون به صرفه بودن و نصب آسان

هزینه و قیمت نمای سرامیک مناسب تر از سایر نماهای قدیمی انجام میشود، زیرا نصب آن بسیار راحت و سریع است و هزینه های نمای ساختمان کاهش پیدا می کند. امکان اجرای نمای سرامیک با کمترین زمان از مزیت نماهای خشک است. همچنین میتوان از فضای موجود بین دیوار و نما جهت عبور تاسیسات آب و برق ساختمان استفاده کرد. از دیگر مزیت های این نما این است که در صورت خرابی قسمتی از آن می توان آن بخش را جدا کرد و یک قطعه سالم جایگزین نمود.

  1. تنوع زیاد در طرح سرامیک

اما یک ویژگی که باعث انتخاب نمای سرامیکی می شود. تنوع زیاد طرح سرامیک است. نما سرامیک طرح سنگ،نما سرامیک طرح آجر از نمونه های این طرح ها هستند. تنوع زیاد باعث شده که پاسخگوی سلیقه افراد زیادی باشد. ظاهر مدرن و شیک باعث شده افراد بیشتری از این نما در نمای سرامیکی ساختمان ویلایی استفاده نمایند.مزایای نمای سرامیک

معایب نمای سرامیک

  • بازتاب شدید نور
  • عایق صوتی خیلی خوبی نیستند
  • سرما و گرما را از خود عبور می‌دهند
  • شکنندگی بالا در برابر ضربه مستقیم
  • مقاومت نسبتا پایین نسبت به عوامل محیطی و جوی

قیمت نمای سرامیک

از فاکتورهای موثر بر قیمت نمای سرامیک ساختمان می توان به میزان مقاومت سرامیک در مقابل تغییر آب و هوا و شرایط جوی، مقاوم بودن در برابر نم و رطوبت، کیفیت مواد اولیه استفاده شده در تولید سرامیک، نوع برش سرامیک، نوع لعاب استفاده شده، کارخانه و برند تولید کننده سرامیک و عواملی از این دست اشاره نمود.

شرکت نما تجارت آوش طرح ها و ابعاد متنوعی از نمای سرامیک را با قیمتی مناسب عرضه نموده است. با این حال برای اطلاع از قیمت روز سرامیک نما با طرح مورد نظر خود برای استفاده در نمای ساختمان و یا دیوار حیاط با مشاوره با کارشناسان و مشاورین مجرب این شرکت در تماس باشید.

جهت مشاوره و خرید تماس بگیرید.
09127957099 – 09125595841

سخن پایانی

نمای ساختمان یکی از قسمت‌های مهم هر ساختمانی محسوب می‌شود که زیبایی آن هم روی زیبایی بنا و هم روی زیبایی فضای عمومی شهری موثر است. نمای سرامیک یکی از انتخاب‌های عالی برای نماست. اما باید با صبر و حوصله و همچنین مشاوره گرفتن از افراد با تجربه و مجرب، دست به اقدام و انتخاب زد. ما در مجموعه نما تجارت آوش آماده ارائه‌ی مشاوره در زمینه اجرای بهترین نمای سرامیک به شما هستیم. 

سوالات متداول درباره نمای سرامیک

قیمت نمای سرامیک ساختمان چقدر است؟ 

قیمت نمای سرامیک بر اساس نوع، رنگ، ابعاد، طرح، لعاب سرامیک متفاوت است.

 

چه جایگزین بهتری برای سرامیک ساده وجود دارد؟

سرامیک پرسلان یکی از بهترین جایگزین‌ها برای سرامیک ساده است.

 

رایج‌ترین نوع نمای ساختمان امروزه چیست؟

نمای کامپوزیت و پرسلان امروزه بیشترین استفاده را دارند.

 

کدام روش اجرای نمای سرامیک بهتر است؟

هم در رابطه با استحکام و هم راحتی در نصب روش خشک بهتر است.

 

چه سایز سرامیک برای نما مناسب است؟

این موضوع کاملاً سلیقه‌ای است. بعضی از افراد تمایل دارند تا نمای یک ساختمان از قطعات کوچک و متفاوت تشکیل شده باشد و بعضی دیگر تمایل به داشتن نمایی یکپارچه و یکدست دارند.

 

نمای خشک چیست؟

در مقاله نمای خشک قصد داریم درمورد دلایل برتری اجرای نما با روش خشک را نسبت به اجرای نماهای دوغابی یا اصطلاحاً مسانوری را بررسی کنیم. چه کارفرمایی باشید که قصد ساخت یک بنا را دارد، چه صرفا ساکن یک ساختمان باشید، ایمنی برای شما موضوع بسیار مهمی است. اگر بخواهیم به گذشته برگردیم می‌توان گفت که روش ملاتی و دوغابی، روش رایج اجرای نمای ساختمان بود که مزایا و معایب خاص خود را داشت؛ اما در حال حاضر با روی کار آمدن نمای خشک، سیستم اجرایی نوین و مدرنی به روی کار آمده است که مزایای بسیار آن مانند سرعت و ایمنی بالا توانسته است آن را در برابر روش ملاتی به برتری بسیاری برساند و انتخاب اول بسیاری از افراد باشد.

قسمتی از ساختمان که توجه زیادی را به خود جلب می‌کند نمای آن است و در همین راستا اجرای یک نمای اصولی و مهندسی که جلوه بسیاری به بنا می‌بخشد، اهمیت بسیاری پیدا می‌کند.

اگر برای اجرای نما از متریال‌های مختلف استفاده شود، موضوع وارد شدن بار بسیار به ساختمان مطرح می‌شود. برای کنترل و محاسبه این بار و کمتر کردن آن، اجرای نمای خشک با بهره‌گیری از تکنولوژی و سیستم‌های مدرن روشی کاربردی است که در این مقاله قصد بررسی آن را داریم. در ادامه همراه ما باشید تا به صورت کامل نمای خشک و متریال‌هایی که با استفاده از این سیستم اجرا می‌شوند را به شما معرفی کنیم.

جهت استعلام قیمت نمای خشک می‌توانید با شماره‌های
09127957099 و 09125595841 تماس بگیرید.

 

نمای خشک چیست؟

نمای خشک به نماهای مدرن گفته می‌شود که در آن به جای استفاده از ملات، از اتصالات و یراق آلات مخصوص استفاده می‌شود. این روش بسیار سریع‌تر و ایمن‌تر از روش ملاتی است بخصوص در ساختمان های مرتفع.

امروزه اجرای نمای خشک آجری، نمای سنگ با روش خشک، نمای سرامیک خشک و غیره از محبوب‌ترین‌های این روش ساخت و ساز نما می‌باشد. در نتیجه اجرای نمای خشک ساختمان یکی از روش‌های اجرایی است که امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده است.

قیمت اجرای نمای خشک

عوامل و پارامتر‌های مختلفی بر روی قیمت یک نمای خشک تاثیر‌گذار است که امری  بدیهی است و بسته به طرح نما و نوع متریال زیرسازی و رویه نما این قیمت‌ها متفاوت خواهند بود. معیارهای تاثیرگذار بر هزینه اجرای نمای خشک عبارتند از :

  • نوع مصالح انتخابی برای سطح رویه نما
  • شیوه و سیستم نصب مصالح نما
  • نوع سازه ساختمان
  • ابعاد تایل‌ها و مصالح رویه، میزان و تعداد برشکاری لازم
  • طرح نما و میزان شکست‌های موجود در آن
  • ارتفاع ساختمان
  • موقعیت ساختمان و شرایط جوی

به این دلیل که معیارها بسیار متفاوت هستند، در رابطه با هزینه نمای خشک نمی‌توانید به مبلغ دقیقی در سطح اینترنت دست یابید. برای دریافت هزینه دفیق متناسب با سیستم و نوع متریال شما می‌توانید با کارشناسان نما تجارت آوش تماس بگیرید یا اطلاعات خود را از طریق فرم مشاوره ابتدای صفحه با ما در میان بگذارید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن با شما تماس بگیریم.

قیمت اجرای نمای خشک

مزایای اجرای نمای خشک

علاوه بر اینکه این سیستم، روشی نوین برای اجرای نمای ساختمان است، نما خشک مزایای بسیار زیاد دیگری نیز دارد. برای این که بتوان از حداکثر این مزایا در یک ساختمان استفاده کرد، تیم مجری نما خشک نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. تیمی که وظیفه اجرای نما با سیستم خشک را بر عهده می‌گیرد، علاوه بر اینکه به حرفه‌ای‌ترین روش صفر تا صد اجرا را انجام می‌دهد، باید بتواند معایب سیستم خشک را نیز پوشش دهد.

  • اجرای مهندسی و کاهش پرت مصالح
  • کاهش بار مرده وارده به ساختمان
  • مقاومت در برابر تغییرات دما و محیط
  • امکان بازیافت و استفاده دوباره از مصالح
  • اجرای مطابق با استاندارد جهانی
  • کیفیت بالا در نتیجه نهایی
  • قابلیت نصب در ساختمان‌های بلند
  • کاهش اتلاف انرژی
  • عدم داشتن ضایعات ساخت و ساز و سر و صدا
  • نگهداری آسان و تعمیر بدون آسیب به سایر قسمت‌های نما
  • بالا بودن ایمنی نسبت به روش ملاتی(بخصوص در ساختمان‌های مرتفع)

اجرای نمای خشک

در مبحث اجرای نمای خشک یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین نکاتی که مطرح می‌شود انتخاب مجری است. مجری نما به تنهایی می‌تواند کیفیت و مدت زمان ماندگاری نما را تحت تاثیر قرار دهد.
از آن جایی که سیستم اجرای نما به صورت خشک یکی از سیستم‌های جدید در صنعت ساختمان‌سازی است، شما باید نهایت دقت را در انتخاب مجری آن به خرج دهید.
اجرای نمای آجر خشک، اجرای نمای سنگی خشک، نمای کرتین وال، اجرای نمای سرامیک خشک و … از جمله نماهایی هستند که طرفداران زیادی دارند که با انتخاب  مجری مناسب نمای خشک، می‌توانند به نمای ساختمان جلوه و زیبایی بسیاری ببخشند.

این روش اجرای نما، سیستمی خود ایستا و مکانیکی می‌باشد و بدون به کار بردن ملات و دوغاب و در واقع به روش خشکه چینی انجام می‌گردد. نحوه اجرای نمای خشک دارای مراحل و لایه‌های مختلفی است که اولین لایه آن زیرسازی و شاسی‌کشی است که با استفاده از پروفیل و شاسی‌های فلزی و انواع مختلف پیچ و پرچ انجام می‌شود. در واقع نگهدارنده وزن نما این پروفیل‌ها و قاب‌های فلزی هستند که به سازه اصلی ساختمان متصل شده‌اند و نحوه عملکرد آن‌ها براساس دیتیل اجرایی نمای خشک متغیر است.
به طور کلی انواع مختلفی از متریال‌ها را می‌توان به روش اجرای نمای خشک نصب نمود که نحوه نصب بسته به دتایل اجرای نمای خشک و همین‌طور نوع مصالح متفاوت خواهد بود. برای مثال؛ دیتیل اجرای سرامیک خشک بدون شک متفاوت با اجرای نمای خشک آجر خواهد بود.

اجرای نمای خشک

 

اجزای تشکیل دهنده نمای خشک

همان‌طور که قبلاً ذکر شد در این سیستم چند لایه متفاوت وجود دارد:

  • عایق حرارتی: با استفاده از چسب و یا اتصالات مکانیکی به بدنه اصلی و یا دیوار اصلی ساختمان متصل می‌شود.
  • فریم نگهدارنده: برای ساخت و نصب چهارچوب و یا فریم نگهدارنده از پروفیل‌های فلزی و یا چوب اشباع شده استفاده می‌شود که مهم‌ترین مورد در طراحی و نصب آن اجرا در فواصل مناسب است به گونه‌ای که فریم نگهدارنده نما مقاومت خوبی در برابر عوامل جوی و نیرو‌های وارده داشته باشد.
  • فضای تهویه: فضایی خالی است بین نما و بدنه ساختمان که از انتقال رطوبت به ساختمان ممانعت می‌کند.
  • مصالح و اتصالات: مصالحی که توانایی نصب به شکل خشک را دارند مثل کامپوزیت، سرامیک، نماهای شیشه ای، سنگ و … که با اتصلاتی مثل پیچ و پرچ، کلمپ، رانر و یا انواع پروفیل به بدنه ساختمان متصل می‌گردند.

لایه عایق حرارتی با چسب و همین‌طور اتصالات مکانیکی به صورت جداگانه به بدنه ساختمان اتصال می‌یابد. فضایی که بین لایه عایق حرارتی و لایه رویی نما وجود دارد و اصطلاحاً به آن فضای تهویه نیز می‌گویند، حکم لایه ضد رطوبتی را داشته و مانع از انتقال رطوبت به بدنه ساختمان می‌گردد.
قابل توجه

اجزای تشکیل دهنده نمای خشک

 

انواع نمای خشک

همان‌طور که اشاره کردیم، نمای خشک یک سیستم اجرایی است و تنها به یک نما ختم نمی‌شود. هر متریالی که بتوان با استفاده از سیستم خشک اجرا کرد را می‌توان در دسته بندی انواع نمای خشک قرار داد.

تعداد نماهایی که در دسته نماهای خشک قرار می‌گیرند، زیاد و متنوع است. دقت داشته باشید که سیستم اجرای این نماها خشک است، اما در جزئیات و متناسب با نوع متریال، نحوه نصب آن‌ها با یکدیگر متفاوت خواهد بود.

نماهایی مثل : نمای کامپوزیت، نمای شیشه ای، نمای سرامیک خشک،  نمای آجری، نمای سنگی خشک و … که در ادامه هرکدام را بررسی خواهیم کرد.

نمای سرامیک خشک

در نمای سرامیک خشک می‌توان از سرامیک پرسلانی توپر(فول بادی) و یا سرامیک پرسلانی مجوف(دارای حفره‌های درونی) استفاده کرد.
در کل دو روش برای نصب سرامیک خشک داریم:
1.  نصب نمایان (visible) 
2. نصب غیرنمایان (unvisible)

روش اجرای نمای خشک نمایان و غیر نمایان

عموماً در اجرای نمای خشک سرامیک، شیوه نصب نمایان و غیرنمایان مطرح است.
نحوه اجرای نمای سرامیک خشک نمایان(کلیپسی) به این شکل است که در آن اتصالات و گیره‌ها نمایان هستند. البته در انتخاب رنگ گیره‌ها باید دقت کرد تا رنگی متناسب با نما به کار رود.
در سیستم غیرنمایان اتصالات و گیره‌ها پشت تایل‌ها قرار گرفته و نمایان نیستند.‌
این موارد در اجرای نمای سنگی نیز وجود دارد. چراکه نمای سنگی را نیز می‌توان به روش خشک اجرا نمود و با اجرای نمای خشک سنگ از بار مرده وارده بر ساختمان کم کرد.

روش اجرای نمای خشک

اجرای نمای خشک آجر

درکل اجرای نمای آجری به دو روش ملاتی و خشک انجام می‌گیرد. نمای خشک آجری بدون استفاده از هیچگونه ملات اجرا می‌شود.
عموماً در اجرای نمای خشک آجر یک لایه عایق حرارتی به بدنه ساختمان متصل می‌شود و پس از آن از پروفیل و ریل‎‌های فلزی، پیچ و قطعات فلزی با فاصله از عایق حرارتی بر روی چهارچوب قرار گیرند. فاصله‌ای که میان چهارچوب و عایق حرارتی به وجود می‌آید، باعث می‌شود تا عایق بندی حرارتی ساختمان بهبود پیدا کند.

شاقول بودن و بندکشی در نصب نمای آجری تاثیر بسزایی در نتیجه نهایی دارد و باید در انتخاب رنگ ملات بندکشی متناسب با رنگ آج‌ها دقت شود.

اجزای نمای خشک آجر

نمای کامپوزیت

از دیگر انواع نمای خشک که بسیار پرکاربرد و پرطرفدار است نمای کامپوزیت است که نمایی مدرن به حساب می‌آید و کاملاً به روش خشک اجرا می‌شود. 

به دلیل سرعت بالای و نصب اسانی که اجرای نمای کامپوزیت دارد، توانسته است محبوبیت زیادی پیدا کند و تنها با قدم زدن در شهر ساختمان‌های بسیار زیادی را پیدا خواهید کرد که با استفاده از این متریال اجرا شده‌اند.
به طور کلی ۳ روش برای اجرای نمای کامپوزیت وجود دارد:

۱-روش فیکس
۲-روش هنگ
3-روش H و L

نکته مهم در رابطه با نمای کامپوزیت انتخاب ورق مناسب متناسب با ویژگی‌های محل پروژه است.

نمای خشک سنگ

امروزه اجرای نمای سنگی با نصب سنگ پلاک به شیوه خشک و بدون ملات نیز متداول است. اجرای این نما هم به روش نمایان یا Visible و هم به صورت غیرنمایان در قالب سیستم کیل (پیچ و انکر) انجام می‌پذیرد. نصب با استفاده از پروفیل‌های ریلی نیز از دیگر روش‌های اجرای نمای سنگی خشک است.

نمای خشک استرچ متال

یکی دیگر از انواع نمای خشک نمای استرچ متال می‌باشد که خود به نوعی به عنوان نمای دو پوسته شناخته می‌شود. این نما به عنوان پوسته دوم بر روی نمای اصلی ساختمان قرار می‌گیرد و تشکیل شده از ورق‌های فلزی است.

این ورق های فلزی با استفاده از دستگاه CNC برش داده شده و مورد کشش قرار می‌گیرد. اجرای استرچ متال نیز مانند کامپوزیت تنها به روش خشک امکان‌پذیر است. 

نمای شیشه ای

یکی از متداول‌ترین نماهای خشک ساختمن نماهای شیشه ای هستند که احتمالا در ساختمان های تجاری، برج‌ها و برخی از ساختمان‌های اداری آن را مشاهده کرده‌اید.

انواع نمای شیشه ای نیز به علت روش اجرایشان به عنوان نمای خشک به حساب می‌آیند. نمای شیشه‌ای با استفاده از پروفیل و نگهدارنده‌های مخصوص اجرا می‌شود و سیستم‌های مختلفی دارد. سیستم کرتین وال، اسپایدر و … از سیستم‌های خشک در نصب شیشه هستند. 

نمای اچ پی ال (HPL)

ورق‌های اچ پی ال ورق‌هایی با روکش چوب یا دیگر مواد هستند که کاربردهای مختلفی دارند و در قسمت‌های مختلفی از ساختمان استفاده می‌شوند.

در واقع ترکیب تشکیل دهنده ورق‌های hpl لایه‌های سلولزی و رزین های فنولیک است که با قرار گرفتن در دمایی بیش از 180 درجه سانتی‌گراد به استحکام لازم می‌رسند و با روکش نهایی که روی این ورق‌ها را می‌پوشاند، برای استفاده در نما یا هر بخش دیگری آماده شوند.

اچ پی ال نیز به عنوان متریالی شناخته می‌شود که تنها راه اجرای آن روش خشک است به همین دلیل است که نمای اچ پی ال نیز در دسته نماهای خشک قرار می‌‌گیرد.

نمای خشک بهتر است یا نمای ملاتی؟
همان‌طور که پیشتر ذکر کردیم و همان‌گونه که از نام نمای خشک بر می‌آید، در اجرای این سیستم از ملات ماسه سیمان و یا دوغاب استفاده نمی‌شود. پیش از ابداع روش اجرای نمای خشک از ملات و یا چسب برای نصب مصالح نما استفاده می‌شد که معایب و مشکلاتی مانند عایق نبودن و اتلاف انرژی و همینطور عدم اطمینان از استحکام مصالح در ارتفاع بالا وجود داشت.
امکان اجرای نماهای دوپوسته با سیستم ملاتی تقریبا غیرممکن است و برای اجرای یک نمای دو پوسته کاربردی و مستحکم باید از سیستم اجرای نمای خشک استفاده نمود،
همچنین در ساختمان‌های مرتفع پایداری و مقاومت نما در برابر باد و عوامل جوی به مراتب بهتر و بیشتر از اجرای ملاتی است.
قابل توجه

سخن پایانی

اجرای نمای خشک روشی است دارای استاندارد جهانی و  محصول نهایی آن از عمر و دوام بالایی برخوردار است، می‌توان با خیالی راحت این شیوه را برای اجرای نمای ساختمان انتخاب کرد. در صورتی‌که در رابطه با این سیستم اجرایی سوالی دارید، می‌توانید آن را در قسمت دیدگاه‌های این مقاله با ما به اشتراک بگذارید یا با تماس با کارشناسان ما پرسش‌های خود را مطرح کنید.

جهت مشاوره و خرید تماس بگیرید.
09127957099 09125595841

سوالات متداول درباره نمای خشک

قیمت نمای کرتین وال

قیمت نمای کرتین وال به عامل‌های مختلفی بستگی دارد که قیمت مواد اولیه مثل شیشه و پروفیل‌های آلومینیومی بیشترین تأثیر را در آن دارند.

موضوع مهم شرکت‌ها و پیمانکاران در انتخاب این نمای مدرن برای ساختمان، قیمت نمای کرتین وال است. فاکتورهای مختلفی بر قیمت این نمای زیبا تأثیر دارند. برای آشنایی با نحوه محاسبه قیمت طراحی و اجرای این دیوار پرده‌ای شیشه‌ای در ادامه با نما تجارت آوش همراه باشید.

ججهت خرید و استعلام قیمت نمای کرتین وال می‌توانید با شماره‌های
09127957099 و 09125595841 تماس بگیرید.

 

لیست قیمت نمای کرتین وال

همان‌طور که در بخش قبلی توضیح دادیم، قیمت نمای کرتین وال به سلیقه و انتخاب‌ شما در زمان طراحی نما وابسته است. شما می‌توانید برای اطلاع از قیمت کرتن وال طرح دلخواه خود، با کارشناسان نما تجارت آوش در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند. آن‌ها همچنین نمای کرتین وال مناسب با نیازهای طرح بنای شما را برایتان ارسال می‌کنند.

برای خرید کرتین وال و مشاوره تخصصی بدون هزینه با کارشناسان ما اینجا کلیک کنید. پس از پرکردن فرم و یا تماس با ما، کارشناسان متخصص ما با شما تماس خواهند گرفت و به سوالات شما پاسخ خواهند داد.

لیست قیمت نمای کرتین وال

 

 
 

مرحله 1 از 3

0%

استعلام قیمت نمای کرتین وال

با تکمیل فرم زیر اطلاعات پروژه خود را ثبت کنید تا کارشناسان ما بعد از بررسی پروژه با شما تماس بگیرند و خدمات سریع‌تر و بهتری را ارائه کنند.
نام و نام خانوادگیضروری

استعلام قیمت نمای کرتین وال

قیمت نصب و اجرای نمای کرتین وال بسته به طرح نما، شیوه‌های نصب و شکل لامل‌ها، متریال کرتین وال و غیره تفاوت دارد. با این حال، در این بخش لیستی از قیمت نمای کرتین وال را به شما ارائه می‌دهیم تا از قیمت فروش کرتین وال مطلع شوید.

پروژه 1 نمای کرتین وال فول فیس کپ به رنگ مشکی مات به همراه کلیه متعلقات آب‌بندی و هوابندی به همراه شیشه دوجداره:6میلیمتر ساده سکوریت داخلی + و 12میلیمتر اسپیسر و 6میلیمتر ساده سکوریت خارجی به همراه تمامی هزینه‌های اجرایی و نصب
متراژ 150
وزن کل آلومینیوم حساب شده 891 کیلوگرم
فی واحد 81,596,819
مبلغ کل(ریال) 12,239,522,820
پروژه 2 نمای کرتین وال فول فیس کپ به رنگ مشکی مات به همراه کلیه متعلقات آب‌بندی و هوابندی به همراه شیشه دوجداره: 6میلیمتر ساده سکوریت + و شیشه 6میلیمتر سکوریت با تمامی هزینه های اجرایی
متراژ 359
وزن کل آلومینیوم حساب شده 2416 کیلوگرم
فی واحد 63,469,383
مبلغ کل(ریال) 22,785,508,335
پروژه 3 نمای کرتین وال فول فیس کپ به رنگ آنادایز مات به همراه کلیه متعلقات آب بندی و هوابندی به همراه شیشه دوجداره: 6میلیمتر ساده سکوریت + و شیشه 6میلیمتر سکوریت دودی با تمامی هزینه‌های اجرایی
متراژ 51
وزن کل آلومینیوم حساب شده 542 کیلوگرم
فی واحد 90,355,782
مبلغ کل(ریال) 4,608,144,897

اجرای نمای بازشو کرتین وال

عوامل مؤثر در قیمت‌گذاری نمای شیشه‌ ای کرتین وال

برخی از این عامل‌های موثر در قیمت نمای کرتین وال عبارتند از:

  • روش اجرا (فیس کپ یا فریم لس و…)
  • سایز و ابعاد مدول‌ها و تعداد طبقات و کاربری بنا و… ( تعیین کننده میزان پروفیل مصرفی آلومینیوم و متعلقات لامل و وزن پروفیل فولادی زیرسازی)
  • صعوبت یا سهولت اجرا (تعداد طبقات و روش اجرا )
  • نوع شیشه مصرفی

روش اجراِی نمای کرتین وال فریم لس

تاثیر جزئیات و نوع لامل در قیمت نمای کرتین وال

همان‌گونه که قبلا گفتیم، عمده‌ترین عامل در تعیین قیمت اجرا و نصب کرتین وال با نوع پروفیل آلومینیومی ارتباط مستقیم دارد.

تولید پروفیل‌های آلومینیومی منوط به نوع سازه نگهدارنده نما و نحوه نصب کرتین وال تفاوت دارد. بنابراین قیمت کرتین وال نیز متناسب با طرح اجرا و جزئیات پروژه شما می‌باشد.

برای مثال؛ در صورتی‌که ساختمان شما مرتفع باشد، و ابعاد مدول‌بندی شیشه، بزرگ باشد، بر اساس داده‌های محاسبات استاتیکی مربوطه نیاز به لامل‌هایی با عمق زیاد خواهد بود. دراین صورت اگر به هر دلیلی نتوانیم از لامل‌های با سایز زیاد استفاده کنیم، می‌توان با شرایطی ویژه از روش رینفورس (reinforce) استفاده کرد. به این صورت که داخل پروفیل‌های آلومینومی از قوطی‌های آلومینیومی و یا در شرایطی خاص از قوطی‌های فولادی استفاده می‌شود، به این صورت قیمت نمای کرتین وال را نیز در اجرا می‌توان مدیریت کرد.

محاسبه قیمت نمای کرتین وال پروژه شما فارق از نوع اجرای کار و سیستم اجرایی بسیار به هوش و سواد مهندسی و تجربه عوامل مجری را دارد. مثلاً درصورت امکان، اضافه کردن فقط یک تکیه گاه بیشتر در محل پوتر سقف موجب کاهش دیاگرام خمش پروفیل و نتیجتاً کاهش مصرف وزن آلومینیوم مصرفی و کاهش قیمت تمام شده پروژه شما خواهد شد.

به همین دلیل مشاوره گرفتن از شرکت‌های دانش محوری مانند شرکت‌ نما تجارت آوش علاوه بر دریافت اطلاعاتی کامل‌تر از کارشناسان متخصص و تجربه اجرایی، پیشنهادی علمی در راستای بهینه‌تر شدن قیمت تمام شده کار را دریافت خواهید کرد.

تاثیر نوع لامل در قیمت نمای کرتین وال

مراحل محاسبه قیمت نمای کرتین وال

گام اول:

در شرکت نما تجارت آوش ترسیم نقشه کرتن وال با نرم افزار اتوکد می‌باشد.

گام دوم:

محاسبه استاتیکی سازه کرتن وال (جهت تعیین سایز و وزن لامل مصرفی، متعلقات آن و هزینه‌های زیرسازی) با نرم افزار ارگا دیتا بر اساس شاخصه‌های بنا نظیرکاربری ساختمان، محل قرارگیری ساختمان (تعیین سرعت باد درمنطقه بنا و تعیین میزان فشار بار باد)، ارتفاع بنا و ابعاد مدول های شیشه و … بارمرده (وزن لامل و شیشه ) انجام می‌شود.

(درصورتی‌که ابعاد مدول‌ها کوچک یا ساختمان مرتفع نباشد مراحل با استناد به داده‌های محاسبات قبلی در ساختمان‌های مشابه انجام می‌گردد)

درصورت نیاز داده های نرم افزار ارگا دیتا با محاسبات دستی و یا مدل کردن در نرم افزارهای سازه‌ای نظیر ETAPS و SAP (براساس مبحث 6 مقررات ملی ساختمان و نشریه‌های تکمیلی مربوطه به آیین نامه‌های بارگزاری نما) مطابقت داده شده و بازبینی می‌شوند.
قابل توجه

گام سوم :

محاسب قیمت تمام شده متریال مورد نظیر آلومینیوم مصرفی و فولاد جهت زیرسازی و لاستیک‌های آب‌بندی و… نیاز جهت انجام کار.

گام چهارم:

پیش بینی و تعیین هزینه‌های سربار انجام کار جهت تعیین قیمت نمای کرتین وال شامل:
1. محاسبه هزینه‌های مستقیم پرداختی مثل هزینه نقشه‌برداری و ترسیم نقشه‌های Shop و پیاده‌سازی نقشه‌های برداشت شده و هزینه تجهیز کارگاه و برچیدن آن(در پروژه‌های بزرگ) و تعیین میزان ریالی هزینه‌های مربوط به نظارت کارگاهی، دستمزد نصاب پروژه(هزینه‌های مستقیم ذکر شده توسط تیم فنی در هر پروژه جداگانه بر اساس شاخصه‌های ذکرشده محاسبه و به واحد فروش اعلام می‌گردد).

2. محاسبه هزینه‌های غیرمستقیم در تعیین قیمت نمای کرتین وال شامل تمام هزینه‌های مربوط به دفتر فنی شرکت و تمامی عواملی که به صورت غیرمستقیم در انجام هر پروژه دخیل هستند که در تمامی پروژه‌ها این عدد به صورت درصدی ثابت از قیمت تمام شده مواد و متریال مصرفی هر پروژه می‌باشد که در شرکت نما تجارت این عدد تا 20 درصد قیمت متریال مصرفی محاسبه و به آن اضافه می‌گردد.

گام پنجم :

صدور استعلام قیمت نمای کرتین وال و اعلام هزینه‌های اجرای کار به کارفرمایان محترم.

نکات مهم در انتخاب و خرید نمای کرتین وال

در انتخاب و خرید بهترین قیمت نمای کرتین وال به نکات زیر دقت کنید:

  • اطمینان از سایز لامل‌های پیشنهادی به لحاظ مقاوت در تحمل بارهای مربوطه و روش صحیح الحاق کرتن وال به سازه اصلی ساختمان.
  • بررسی کیفیت آلومینیوم مصرفی در لامل‌ها (بیلت آلومینیوم مصرفی میبایست از گرید 6063 مخصوص مصارف ساختمانی باشد).
  • کیفیت پوشش رنگ آلومینیوم
  • اطمینان از عملکرد عایق‌بندی
  • اطمینان از ساختار و کیقیت شیشه پیشنهادی

نکاتی برای صرفه‌جویی در قیمت نمای کرتین وال نهایی

کرتن وال در گروه نماهای خشک و الحاقی در ساختمان قرار می‌گیرد که در ایران قدمت زیادی ندارد. در این نوع نماها دانش و هوش وتجربه مهندسی بسیار در کیفیت و قیمت نمای کرتین وال تمام شده موثر خواهد بود.

اجرای صحیح نمای کرتن وال در پرداخت هزینه مصرف انرژی بهره‌برداری بسیار موثر است، پس جهت صرفه‌جویی پیشنهاد می‌گردد از صلاحیت علمی شرکتی که جهت خرید انتخاب می‌کنید، اطمینان حاصل کنید.

روش اجراِی نمای کرتین وال فیس کپ

ارزان بودن نمای کرتین وال

بدلیل اینکه رقابت در زمینه اجرای نمای کرتین وال بالاست، برخی از شرکت‌ها با چشم بستن بر روی برخی از موارد مهم، قیمت نمای کرتین وال را در اجرا کاهش می‌دهند.

  • استفاده از لامل‌هایی بدون در نظر گرفتن تاب آوری در زمان زلزله و تحمل بار باد ووزن شیشه.
  • استفاده از لامل‌ها با آلومینیوم غیر ازبیلت 6063 (استفاده از لامل‌های تبدیلی).
  • استفاده از شیشه با ساختار نامناسب جهت نما.
  • استفاده از شیشه با فن‌آوری غیر کارخانه‌ای و در کارگاه‌های غیراستاندارد.
  • عدم ارائه خدمات مهندسی در نصب.

این موارد فقط بعضی از راه‌هایی هستند که این شرکت‌ها برای کاهش قیمت نمای کرتین وال استفاده می‌کنند که چه هنگام اجرا، چه پس آن مشکلات زیادی را ایجاد خواهد کرد.

ما در شرکت نما تجارت آوش پیش از عقد قرارداد نتیجه بررسی تمامی موارد ذکر شده را طی یک استعلام فنی و ریالی قیمت نمای کرتین وال به شما ارایه خواهیم کرد.
مهم

مدیریت قیمت نمای کرتین وال

به صورت کلی مواردی که در خدمات مهندسی مورد بررسی می‌گیرند و باعث مدیریت هزینه‌ها در تعیین قیمت نمای کرتین وال می‌شوند؛ عبارتند از:

  • بازدید از پروژه و برگزاری جلسه با تیم معماری پروژه.
  • اعزام نقشه‌بردار و برداشت سازه فعلی تیر و ستون‌ها.
  • ترسیم سه بعدی ازبیلت سازه.
  • مدول‌بندی نما بر اساس رندر.
  • ترسیم نقشه‌های کانسپت بر اساس طرح اصلی پروژه.
  • محاسبات و طراحی سازه نما.
  • تهیه نقشه‌های (شاپ درایینگ).
  • تهیه نقشه‌ها و لیستوفر جهت سفارش‌گذاری و خرید متریال در تعیین قیمت نمای کرتین وال
  • بررسی کارهای اجرا شده توسط پیمانکار و نظارت عالیه نما.
  • مدیریت پروژه.

سخن پایانی

از اینکه تا پایان این مقاله با ما همراه بودید بسیار سپاسگزاریم. در این مقاله قیمت نمای کرتین وال را تحلیل کردیم و نحوه انجام آن را در شرکت نشان دادیم. شرکت ما به عنوان شرکتی با دانش مربوطه در این زمینه، همواره تلاش کرده است قیمت نمای کرتین وال عادلانه مبتنی بر دانش فنی و بر اساس علم روز این صنعت را به کارفرمایان عزیز ارایه نماید.

در صورتی‌که پس از مطالعه مقاله سوالی داشتید که پاسخ آن را دریافت نکرده‌اید، می‌توانید آن را از طریق دیدگاه‌های همین مقاله با ما به اشتراک بگذارید. دقت داشته باشید که تعداد متخصصان طراحی و اجرای نمای کرتین وال در ایران محدود هستند و در صورت همکاری با پیمانکار نمای کرتین وال بی‌تجربه ممکن است قیمت نمای کرتین وال شما نسبت به بودجه تعیین شده بیشتر شود. از این رو بهتر است برای تهیه متریال و اجرای کرتین وال خود از شرکت‌های واجد صلاحیت بهره ببرید.

جهت مشاوره و خرید تماس بگیرید.
09127957099 – 09125595841

سوالات متداول درباره قیمت نمای کرتین وال

ارزیابی دقیق قیمت کرتین وال به موردهایی مثل اندازه پروژه، بعدهای لامل‌ها، ساختار شیشه و ارتفاع ساختمان وابسته است. برای استعلام مناسب پروژه، باید این اطلاعات را از مشاور، طراح پروژه یا نما از طریق قرارداد با خدمات مهندسی نما دریافت کنید. برای دریافت برآورد قیمت، حتما فرم مشخص شده در ابتدای صفحه را پر کنید و یا پس از تماس با شرکت نقشه اتوکد را ارسال کنید تا بتوانید قیمت دقیق‌تری را محاسبه کنید.
برای اطلاع از قیمت دقیق و بروز همین حالا با کارشناسان مجموعه ما تماس بگیرید تا پس از بررسی پروژه هزینه را به شما اعلام کنند. برای دریافت پیش‌فاکتور آنلاین در کوتاه‌ترین زمان اینجا کلیک کنید. 

نمای شیشه ای

نمای شیشه ای که یکی از نماهای مدرن در صنعت معماری می‌باشد، بدون شک بهترین راه حل برای ورود حداکثر  نور به تمامی اجزای داخلی ساختمان‌ است. در این گونه نما، طراحی و اجرا شامل مجموعه‌ای از شیشه، پروفیل و تاسیسات می‌باشد.

طراحی نمای شیشه‌ای ساختمان بایستی طوری باشد که از نفوذ آب و هوا و انتقال انرژی به داخل پیشگیری کند و همچنین بارهای اضافی مانند برف و طوفان را به ساختمان اصلی منتقل نکند. این نوع نما باید خود را پشتیبانی یا Self-support کند.
نمای شیشه ای قادر است عایق خوبی در مقابل آلودگی صوتی باشد، البته نوع شیشه و نحوه اجرا خیلی مهم است، اما در کل شیشه عایق در برابر صداهای خارجی است.

نمای شیشه‌ای در ساختمان در حقیقت یک دیوار شیشه‌ای است که فضای داخلی را از فضای بیرون جدا کرده و به دلیل شفاف بودن می‌تواند نور را به خوبی منعکس نموده و باعث مضاعف زیبایی نما گردد. این نما جز پرطرفدارترین نماهای دنیا بوده و اغلب در پروژه‌های بزرگ و لوکس از این گونه نماها استفاده می‌شود. در ادامه مقاله برای آگاهی بیشتر در مورد نمای شیشه ای با ما باشید.

جهت خرید و استعلام قیمت نمای شیشه ای می‌توانید با شماره‌های
09127957099 و 09125595841 تماس بگیرید.

 

نمای شیشه ای چیست؟

نمای شیشه ‌ای حداکثر پوشش شیشه‌ای را دارد. بطور کلی اگر حداقل 60 درصد یا قسمت قابل توجهی از نمای ساختمان از شیشه ایجاد شده باشد، به آن نمای شیشه‌ای می‌گویند. به  دلیل پیوسته و یکپارچه بودن نمای شیشه ‌ای ساختمان این نوع نما بسیار جذاب است. استفاده از این نوع نما این امکان را نیز به افراد می‌دهد که در طول روز از نور طبیعی حداکثر استفاده را ببرند.

شیشه‌های به کار رفته در نمای شیشه‌ ای در اندازه‌ها و رنگ‌های مختلف موجود می‌باشد. نماهای شیشه‌ای مدرن به علت مزایایی که دارند قیمت بالاتری نسبت به سایر نماهای طراحی شده با دیگر مصالح ساختمانی دارند. یکی از مزیت‌های نمای شیشه‌ ای، اضافات کمتر است.

نمای شیشه ‌ای اغلب در ساختمان‌های تجاری و اداری کاربرد دارد. در صورت به کارگیری در ساختمان‌های مسکونی با سنگ یا مصالح ساختمانی ترکیب می‌شود، بنابراین محیط ساختمان پوشش بیشتری دارد. نماهای شیشه‌ای مدرن علاوه بر جلوه بصری، عایق صوتی خوبی را ایجاد کرده و از نفوذ اشعه‌های درخشان و فرابنفش در طول روز به فضای داخلی ساختمان نیز جلوگیری می‌کند.

نمای شیشه ای چیست؟

اجزای نمای شیشه ای

نمای شیشه‌ ای در کل از سه جزء درست شده است: فریم یا قاب فولادی یا آلومینیومی، عناصر پوشش شیشه‌ای و اتصالات

  1. فریم نمای شیشه ای

    فریم‌های به کار رفته در نمای شیشه ای از جنس فولاد یا آلومینیوم هستند. فریم‌ها در کرتین وال از جنس پروفیل‌ آلومینیومی هستند که متعاقباٌ ارائه خواهد شد. فولاد و شیشه مواد مصنوعی هستند و اغلب در نماهای ساختمان‌ چند طبقه استفاده می‌شوند. فولادی که همراه با شیشه در نمای شیشه ای مورد استفاده می گردد، معمولاً ضدزنگ و توخالی است.

  2. شیشه

    شیشه نقش مهمی در نمای شیشه ای دارد که با توجه به ساختار مواد اولیه و بافت آن‌ها به انواع مختلفی مانند موارد زیر تقسیم‌بندی می‌شوند:شیشه فلوت (تخت)، شیشه رفلکس (آینه‌ای) ، شیشه لمینیت (ضدگلوله)،  شیشه دو جداره یا چند جداره، شیشه سکوریت (نشکن)، شیشه پیرکس (ضد آتش)، شیشه سندبلاست (مات)، شیشه هوشمند، شیشه بلوکی، شیشه رنگی و شیشه مشجر (طرح دار) و شیشه سان انرژی (کم گسیل) و ….در زیر به بررسی برخی از انواع شیشه‌های مذکور اشاره خواهد شد:

    • شیشه‌های دو یا سه جداره با ایجاد هوای خنثی یا خلا بین جداره ساخته می‌شوند و عنوان یک عایق مناسب حرارتی و صوتی هستند. این نوع شیشه‌ها معمولاً در همه پروفیل‌های آلومینیومی و نمای شیشه ای کرتین وال به کار می‌رود.
    • شیشه های سان انرژی (کم گسیل )، نمای شیشه‌ای می‌باشد که به دلیل وجود پوشش‌های میکروسکوپی نقره اشعه‌های ماورای بنفش و مادون قرمز را از پس از برخورد به خارج از ساختمان منعکس کرده و صرفاٌ با عبور امواج مرئی نور مناسب در فضای ساختمان می‌شوند. این شیشه‌های همچنین از اتلاف انرژی در زمستان و تابستان می‌گردند.
    • شیشه‌های معمولی را می‌توان با استفاده از روش‌های مختلف تولید به شیشه‌های سکوریت تبدیل کرد که در برابر ضربه و شوک حرارتی بسیار مقاوم هستند. در صورت شکست به قطعات کوچکتر با لبه‌های مربعی تبدیل می‌شوند که نسبت به شیشه ای معمولی ضررکمتری دارند.
    • شیشه‌های هوشمند علاوه بر دارا بودن تمام خصوصیات شیشه‌های لمینت با وجود طلق PDLC بین دو شیشه امکان مات یا شفاف شدن با استفاده از جریان الکتریسته در چند ثانیه را دارند. با فناوری مورد استفاده در این شیشه‌ها از ورود نور خورشید به داخل ساختمان جلوگیری شده تا 98 درصد اشعه UV و مادون قرمز از بین رود. به این ترتیب از اجسامی که در نزدیکی نمای شیشه ای قرار دارند، محافظت می‌شود.

    در ساختمان‌ها همچنین قادر هستیم با استفاده از برچسب‌های مختلف شیشه، عملکردهای متنوعی را در نمای شیشه ای ایجاد کنیم. مانند انواع برچسب امنیتی شیشه که مانع خورد و آسیب شیشه می‌شود. برچسب عایق حرارتی نیز جهت تبدیل شیشه معمولی به شیشه کم گسیل به کار می‌رود.
    بیشتر بدانید

  3. اتصالات

    پنل شیشه‌ای همچون عنصر پوشاننده به وسیله اتصالات گوناگونی به فریم متشکل از نمای شیشه ای، متصل می‌شود. نمونه‌هایی از اجزای گوناگون شیشه‌های متصل با فریم در زیر آمده است:

    • شیشه های تک جداره بتونه
    • نگهدارنده شیشه
    • چفت و بست متصل به شیشه‌ها
    • نوار سیلیکونی
    • پنل شیشه‌ای همراه اتصالات نقطه‌ای، اسپایدراجزای نمای شیشه ای

مزایای نمای شیشه ای

  • ورود نور بیشتر به ساختمان باعث صرفه‌جویی در مصرف انرژی (مصرف برق) می‌شود.
  • ورود گرمای خورشید در فصل سرد و با گرم شدن طبیعی فضا، مصرف گاز و برق کاهش می‌یابد.
  • نمای شیشه ای چند جداره کاربرد عایق بندی در برابر حرارت و صدا دارد.
  • شفاف بودن شیشه و زیبایی فریم آلومینیوم باعث افزایش زیبایی ظاهر ساختمان‌ها در مناظر شهری می‌شود.
  • گوناگونی در فرآیند شیشه‌سازی تاثیر مستقیم در رنگ را به لحاض بصری درساختمان ایجاد می‌کند.
  • نمای شیشه ای مقاومت خوبی در مقابل آتش دارد.
  • استفاده از نماهای شیشه ای باعث صرفه جویی در هزینه‌های ساخت و زمان اجرای نما می‌شود.مزایای نمای شیشه ای

معایب نمای شیشه ای

در طراحی اتصال شیشه، فولاد و به کارگیری شیشه در نمای ساختمانی، دقت به خصوصیات اجزای شیشه و عملکرد آن‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد. هنگامی که از شیشه به عنوان مصالح ساختمانی استفاده می‌کنند، محدودیت‌هایی دارد.

اول، دوام آن به مدت اجرای بار و شرایط محیطی مانند آب و هوای خشک یا مرطوب و بارانی وابسته است. دوم، با افزایش سطح تحت کشش یا اعمال تنش بیشتر به سطح، احتمال شکستگی و ترک افزایش می‌یابد. شیشه یکی از شکننده‌ترین مصالح ساختمانی است و در طراحی فضاهای نمای شیشه ‌ای بزرگ باید به این خاصیت شکنندگی توجه کرد.

بنابراین برای اتصال ایمن شیشه و فولاد آنچه در سیستم طراحی باید مورد توجه قرار گیرد، شیشه و عملکرد آن است. از آن‌جایی که شیشه مقاومت کمی در برابر تنش بار دارد، قاب‌های آلومینیومی به عنوان یک اجزای سازه طراحی و اجرا می‌شوند.

معایب نمای شیشه ای

قیمت اجرای نمای شیشه ای

بخشی از ساختمان که دقت زیادی را به خود جلب می‌کند، نمای ساختمان می‌نامند، بنابراین اجرای نمای شلوغ در عین زیبایی که دارد می‌تواند بار زیادی به سازه اصلی ساختمان وارد کند، از این رو از نماهای خشک برای کنترل این بار استفاده می‌کنند.

به جای استفاده از ملات در نمای خشک، از اتصالات با یراق استفاده می‌کنند، این روش سریع و دارای محافظت عالی است. نمای شیشه ای از نماهای خشک، بسیار زیبا و مدرن است. قیمت اجرای نمای شیشه ای نسبت به سایر نماها بیشتر است. اما ارزشی که این نما به ساختمان می‌دهد، آن را جبران می‌کند.

نحوه اجرای نمای شیشه، قطر و رنگ و نوع شیشه و انواع پروفیل به کار رفته اثر مستقیمی در اجرای نما دارد. ارتفاع ساختمان و اندازه کار در قیمت نهایی موثر است.

قیمت اجرای نمای شیشه ای

انواع نمای شیشه ای ساختمان

الف – نمای کرتین وال

نمای کرتین وال، انواعی از نمای شیشه ای می‌باشد که از پوشش شیشه ای یا در برخی موارد همراه با ورق کامپوزیت تشکیل یافته است. در گذشته فریم‌های فولادی را در نمای کرتین وال استفاده می‌کردند. اما امروزه پروفیل‌های آلومینیومی به خاطر وزن سبکی که دارند، کمابیش در تمام دیوارهای پرده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرند.

نمای کرتین وال را سرتاسری در فاصله کمی اما چسبیده به سازه اصلی می‌سازند. فریم‌های نما هیچ بار ساختاری ساختمان ندارد و فقط برای توان وزن شیشه و چیدن شیشه‌ها کنار هم به کار می‌روند.

الف-1 : انواع نمای کرتین وال بر اساس روش‌های ساخت و نصب
  1. نمای کرتین وال یونیتایز

یک نمای شیشه ای کرتین وال یونیتایز متشکل از قاب‌ها و شیشه‌هایی است که در کارخانه سوار و در محل پروژه نصب می‌شوند. این نما از مزایای تولید کارخانه و کنترل کیفیت بهره می‌برند و در ساختمان‌های بلند کاربرد بیشتری دارند، زیرا زمان کمتری برای نصب در محل نیاز دارند.نمای کرتین وال یونیتایز

  1. نمای کرتین وال استیک

در نمای شیشه ای کرتین وال استیک، لامل‌ها و یراق آلات آلومینیومی را به صورت انشعاب یا به شکل کمترین پیش ساختگی به محل پروژه حمل می کنند و به شکل دانه دانه نصب می‌کنند.

الف-2 : انواع نمای کرتین وال بر اساس اجرای نمای کرتین وال
  1. نمای کرتین وال فریم لس

در این نما، شیشه‌ها روی فریم‌های آلومینیومی در کارخانه قرار گرفته و با آن‌ها پوشانده می‌شوند. تنها درز بین شیشه‌ها از بیرون ساختمان نمایان خواهد شد. در حقیقت نمای فریم لس خطوط فریم روی نما را حذف می‌کند و پوششی کاملا یکپارچه از نمای ساختمان را ایجاد می‌کند.

  1. نمای کرتین وال فیس کپ درپوش دار

در این نما خطوط طراحی به وضوح نمایان است و فریم‌های آلومینیومی بین پانل‌های شیشه‌ای مشخص است. شیشه مستقیماً روی فریم یا قاب آلومینیومی قرار می‌گیرد و پوشش شیشه، شیشه را از بیرون محکم روی قاب نگه می‌دارد. علاوه بر این، نوار لاستیکی شیشه را در محل اتصال کاملاً هوابندی و آب بندی می‌کند.

نمای شیشه ای فیس کپ

ب- نمای شیشه ای اسپایدر

نمای شیشه ای اسپایدر گونه‌ای خاصی از نمای کرتین وال ساخته شده از شیشه می‌باشد. به این ترتیب که از طریق اتصالات نقطه‌ای و قطعه‌های چنگک به ساختمان اتصال دارد. چنگک‌ها به ستون‌ها، سقف‌ها، دیوارها یا سازه‌های فولادی خاص با طراحی اتصال نقطه‌ای مونتاژ می‌شوند. بست‌های بین شیشه‌ها با مواد مخصوص پر می‌شوند. شیشه در این نما همواره تک جداره یا دو جداره لمینت است.

از مزایای کاربرد نمای شیشه ای اسپایدر کاهش صدای خارجی، توسعه به کارگیری جاهای کوچک ساختمان، تشکیل عایق حرارتی در فصل‌های سرد، تشکیل تهویه زیادتر در فصول گرم و در نهایت زیبایی به علت نداشتن قاب آن می‌باشد. این نما به علت توانایی استفاده از شیشه برای پنجره‌های بزرگ و ایجاد حداکثر شفافیت و حداکثر نور برای فضای داخلی در طول مدت روز اغلب در مغازه‌های بزرگ و ساختمان‌های تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نمای شیشه ای اسپایدر

ج – نمای دو پوسته

ایجاد فاصله بین دیوار اصلی ساختمان و پوسته دوم به عنوان نما، جریان هوا و تهویه اصلی را میسر می‌کند. نمای شیشه ای با دو پوسته عمدتاً برای کاهش مصرف انرژی ساختمان استفاده می‌شود.

دو پوسته نما عایق حرارتی ایجاد می‌کنند. به گونه‌ای که هوای گرم در اثر تابش خورشید در تابستان از طریق پوسته بیرونی به فضای بین دو پوسته وارد می‌شود. تهویه و مکش طبیعی موجب خارج شدن هوای گرم می‌شود و ورود گرما به فضای داخلی ساختمان را کاهش چشمگیر می‌دهد.

پوسته شیشه قادر است تک جداره، دو جداره یا سه جداره باشد. اما جنس پوسته اول و دوم به دلیل عملکرد یکسان و برای ایجاد یکنواختی بیشتر ترجیحاً بایستی به یکدیگر شباهت داشته باشد تا نماهای یکپارچه داشته باشیم.

نمای نمای شیشه ای دو پوسته

سخن پایانی

زمانی که قسمت اعظم نمای ساختمان از شیشه باشد، آن را نمای شیشه ای می‌نامند که اغلب در ساختمان‌های تجاری و اداری به کار می‌رود. این نمای از دسته نمای خشک است و از راه اتصالات و یراق تعبیه شده اما دارای قیمت بالایی می‌باشد.

از مزایای این نما عایق بودن بالا، حداکثر نفوذ نور به داخل، سرعت مونتاژ بالا، دوام و امنیت بالا می‌باشد.

در نمای شیشه ای، قادر هستید از انواع شیشه مات، رنگی، لمینت، سکوریت و شیشه طرحی استفاده کنید، شیشه مورد استفاده باید مقاومت بالایی داشته باشد. به طور معمول، این شیشه بین 18 تا 40 میلی متر ضخامت دارد.

جهت مشاوره و خرید تماس بگیرید
09127957099 09125595841

سوالات متداول درباره نمای شیشه ای

از این نوع نما بیشتر برای ساختمان‌های اداری و تجاری به کار می‌رود. البته نماهای شیشه ای را می‌توان در ساختمان‌های مسکونی در کنار چوب و سنگ نیز استفاده کرد. اخیرا در طراحی نمای ویلا نیز از شیشه به کار می‌رود.
درکل قیمت این نما بالا است و معین کردن قیمت آن به عناصر متعددی از جمله ارتفاع ساختمان، نوع نما، نوع شیشه و پروفیل‌های به کار رفته بستگی دارد.
 
در این گونه نماها، شیشه‌های مقاومی مانند لمینت با ضخامت بالا به کار می‌رود. بنابراین در برابر زلزله و طوفان مقاومت بالایی دارند.
نمای شیشه ای اغلب در ساختمان‌های تجاری و اداری و در ساختمان‌های مسکونی با ترکیب با چوب و سنگ به کار می‌رود.

علل شکست خود به خود شیشه دوجداره

علل شکست خود به خود شیشه دوجداره موضوع مهمی است. ما در این مقاله به بررسی نحوه شکستن شیشه دوجداره و علل آن می‌پردازیم تا با مطالعه مطالب این مقاله به علل شکست شیشه و اینکه چه اقداماتی می‌تواند باعث کاهش یا افزایش ضریب شکست شیشه شود، آشنا گردید. لطفا این مقاله را تا انتها بخوانید.

جهت خرید و استعلام قیمت در و پنجره دو جداره می‌توانید با شماره‌های
09127957099 و 09125595841 تماس بگیرید.

 

دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره

دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره چیست؟

الف. دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره در اثر عیوب مربوط به تولید

در تولید شیشه دو جداره، امکان دارد عیوبی در ساختار آن به وجود آید که باعث شکستن خود به خود شیشه دو جداره شود. برخی از خطاهای تولید عبارتند از:

  • ترک‌های ریز یا دِرِز ناشی از نقص در برشکاری شیشه
  • عدم رعایت استانداردهای ساخت و تولید
  • ناصافی و موج در سطح شیشه
  • وجود جوش در سطح شیشه، زوائد بوجود آمده در سطح شیشه طی فرآیند تولید باعث تولید شیشه با درجه کیفی B می‌شود.

دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره در اثر عیوب مربوط به تولید

ب. دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره در اثر نصب

اشتباهات نصب علاوه بر ایرادات تولیدی می‌تواند باعث شکستن خود به خود شیشه دوجداره بشود. سایر خطاهای نصب عبارتند از:

  • نصب نامناسب: برای نصب شیشه دو جداره، باید تجهیزات و ابزارهای مناسب به کار رود و رعایت دستورالعمل‌‌های لازم انجام گیرد. اگر شیشه در فریم اشتباه نصب شده، به این معنی می‌باشد که ضریب حرارتی آن بسیار متفاوت از شیشه است. بنابراین از دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره این است که شیشه در اثر حرارت و یا در برخی موارد در اثر فشار هوا که ضریب حرارتی شیشه و فریم یکسان نیست، می‌شکند.
  • عدم رعایت استانداردهای نصب: نصب استاندارد به غیر از ابزار نصب کامل و استاندارد و نیروی با تجربه و متخصص نیاز به ظرافت‌های خاص خود را دارد. عدم رعایت همین نکات ریز و در عین حال جدی از دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره در آینده است. از مرسوم‌ترین خطاهای این سیستم تنظیم نادرست تاکوز، زیر شیشه ای نسبت به ضخامت شیشه می‌باشد.
  • استفاده از قطعات نامناسب

دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره در اثر نصب

ج. دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره در اثر عوامل فیزیکی

  1. دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره ناشی از اختلاف فشار هوا

 در صورت وجود اختلاف فشار میان مکان تولید شیشه دوجداره و مکان نصب، چنانچه عملیات بالانس یا تعادل هوا انجام نشود، شیشه ترک می‌خورد و می‌شکند.

مثلاً، چنان‌چه شیشه دوجداره را در تهران بسازند و گاز به شکل استاندارد بین دو جدار قرار گیرد. در صورت ارسال شیشه به سواحل مازندران، فشار زیاد هوا در ارتفاع پائین، موجب فشار شیشه‌های دوجداره می‌گردد. از آن‌جایی که فشار بین شیشه‌ها نسبت به فشار هوا منطقه مازندران کمتر است و این امر از دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره است، خرابی و شکست رخ می‌دهد.

در این وضعیت برای جلوگیری از دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره زمان ارسال شیشه‌های دو جداره به منطقه پرفشار، بایستی عملیات ایربالانس انجام شود تا فشار میان شیشه دو جداره با فشار هوا در آن محل یکسان شود. راه حل دیگر این است که درصد تزریق گاز را بسته به اینکه شیشه به منطقه پرفشار (نزدیک دریا) یا کم فشار (کوه و بلند) فرستاده شود، تغییر دهید.

  1. دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره در اثر ایجاد دِرِز یا ترک‌های ریز

چنان‌چه شیشه‌های دو جداره زمان نصب کاملا سالم هستند، ولی چند روز بعد ناگاه خط شکستگی از پایین به بالا به شکل مورب ظاهر می‌شود. دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره این است که هنگام حمل و تخلیه شیشه یا در حین جابجایی، درز کوچکی در ته شیشه ایجاد شده که پس از نصب این درز یا ترک‌های ریز به تدریج زیاد شده و به سمت بالا حرکت کرده و به شکل خط شکست دیده می‌شود.

جهت جلوگیری از دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره در هنگام برش شیشه میلیون‌ها میکرو ترک در شیشه ایجاد می‌گردد که همگی مستعد عامل شکست شیشه می‌شود به همین دلیل می‌بایست تمامی ترک‌ها با یک قطعه سنگ الماس از بین برود و محیط پیرامون کِرِو(دیاموند) شود.

  1. دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره بر اثر فشار بر زهوار و فریم پنجره

چنان‌چه شیشه دوجداره شما ضخیم‌تر از اندازه استاندارد مورد احتیاج برای پنجره شما است، ممکن است در هنگام نصب با سختی و با فشار شیشه را جا دهید و بعد مدتی شکست شیشه اتفاق افتد.

  1. دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره در اثر تماس با فلز

از دیگر دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره نصب نادرست آن است. چنان‌چه مکان نصب شیشه دوجداره غیراستاندارد باشد و شیشه یا گوشه شیشه به خصوص شیشه سکوریت با قسمت فلزی مانند کانکتور یا پیچ پنجره دو جداره در تماس باشد، شیشه دوجداره در فصل گرم و زمستان به طور ناگهانی می‌شکند.

دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره بر اثر فشار بر زهوار و فریم پنجره

دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره سکوریت

زمانی که هر دوجدار شیشه، سکوریت یا ایمن باشد، از مقاومت بالاتری در مقابل ضربه و شکست مقاومت برخوردار است و در هنگام شکست با تبدیل به ذرات ریز کریستال و غیربرنده فرو می‌ریزد. حال اگر این نوع شیشه به خودی خود ناگهان پودر شود و بشکند از دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره سکوریت و یکی از تنش‌های موجود در شیشه سکوریت می‌باشد که به خودکشی شیشه نیز معروف است. از دلایل دیگر وجود ناخالصی‌هایی در شیشه خام می‌باشد که پس از عملیات سکوریت این ناخالصی‌ها در بین مولکول‌های شیشه میل به انبساط دارند.

دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره سکوریت

از همان ابتدا باید این سوءتفاهم برطرف شود که:
خودشکنی یا خودکشی شیشه فقط در شیشه‌های سکوریت تمپر اتفاق می‌افتد و در شیشه خام چنین مسئله‌ای وجود ندارد و دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره غیرسکوریت اغلب فیزیکی است.
بیشتر بدانید

از چه زمان دلایل خودکشی شیشه دوجداره مهم شد؟

قدیمی‌ترین تحقیق در این مورد در شهر ملبورن و حدود 60 سال پیش انجام گرفت. پس از اینکه یک جام شیشه نصبی در ساختمانی بدون دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره مشهود شد.

شیشه سکوریت در یک فرآیند ویژه تولید می‌گردد. این نوع از شیشه در زمان و دمای مشخصی حرارت دیده و سپس به سرعت گرمازدایی گردیده و به دمای محیط می‌رسد. طی این فرآیند شکست مولکولی اتفاق می‌افتد که مقاومت شیشه را تا ده برابر نسبت به شیشه خام بیشتر می‌کند. همچنین در هنگام شکست، شیشه به جای چند تکه و خطر آفرین شدن برای افراد حاضر در پیرامون آن، با تبدیل به ذره‌های کوچک، آسیب بسیار کمی به افراد وارد می‌کند.

کیفیت محصول این پروسه خاص حرارتی، در طول زمان استفاده مشخص می‌شود. چنان‌چه عملیات شوک حرارتی یا کیفیت مطلوبی انجام نگرفته باشد. در نتیجه مقاومت حرارتی شیشه نیز کاهش پیدا می‌کند که یکی از دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره رایج در خوشکنی شیشه است. از نشانه‌های این نقص را می‌توان به دانه‌بندی درشت‌تر از حد معمول در قطعات شیشه پس از شکست آن اشاره کرد.

از دیگر دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره سکوریت یا خودشکنی شیشه، ارتباط مستقیم با کیفیت اولیه شیشه است. شیشه‌هایی با کیفیت درجه یک مناسب سکوریت شدن هستند. در غیر اینصورت و استفاده از شیشه بی‌کیفیت باعث می‌شود ناخالصی‌های موجود در شیشه پس از شکست ملکولی در فرآیند سکوریت حین انبساط باعث شکست شیشه شود.

دلایل خودکشی شیشه

سخن پایانی

با دقت به موارد فوق توصیه می‌گردد جهت جلوگیری از دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره، جدیدترین پنجره دوجداره خود را از نمایندگی‌ها و تولیدکنندگان معتمد مهیا نمائید. تا علاوه بر تولید توسط ماشین آلات استاندارد و استفاده از شیشه‌های فلوت درجه A که در آن‌ها شکست‌های ناشی از دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره یا خودکشی را به ندرت می‌بینید، از تولید و برش و حمل و نصب استاندارد شیشه مطمئن شوید.

شرکت نما تجارت آوش با علم به تمام دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره فوق، تمامی مراحل را بصورت کاملا تخصصی و تحت کنترل و نظارت تیم فنی مجموعه به شرح ذیل انجام می‌دهد.

  1. استفاده از شیشه‌های با کیفیت (درجه A)
  2. تولید شیشه‌های سکوریت با کوره‌های پیشرفته آریزنتال (HORIZONTAL) بر پایه پیشرفته‌ترین فناوری روز اروپا
  3. تولید شیشه‌های دوجداره با روش صنعتی با خط تولید فول رباتیک
  4. استفاده از اکیپ‌های زبده و با تجربه جهت نصب صحیح و استاندارد شیشه و پنجره
  5. نظارت مستقیم تیم کنترل کیفی پروژه بر روند نصب از ابتدا تا انتها به جهت رفع کلیه خطاهای احتمالی و نصب قطعات به شیوه استاندارد و قابل اطمینان

جهت مشاوره و خرید تماس بگیرید
09127957099 09125595841

سوالات متداول درباره دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره

در ساخت دیواره‌های حمام مستر شیشه‌ای غالبا شیشه سکوریت به کار می‌رود. دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره حمام مستر نیز عواملی مانند عدم استفاده از متریال مرغوب، عدم رعایت استاندارد لازم در ضخامت و نصب شیشه‌ها، اعمال فشار یا ضربه شدید قبلی یا در مواردی خودکشی شیشه است که در مقاله فوق به علل آن پرداخته شده است.
 
برای جلوگیری از شکستن ناگهانی شیشه دوجداره می‌توان از روش‌هایی مانند استفاده از شیشه‌های مرغوب، نصب صحیح و حرفه‌ای شیشه دوجداره، استفاده از شیشه‌های مقاوم در مقابل ضربه و تغییرات دما، استفاده از ایمنی سازه، تعمیر و نگهداری شیشه دوجداره، تعویض دوره‌ای به طور منظم و بازرسی دوره‌ای شیشه دوجداره استفاده کرد.
در بیمه‌نامه‌های خانه و ساختمان، برخی از شرکت‌های بیمه برای خسارت‌های ناشی از بلایای طبیعی مانند زلزله و آتش سوزی پوشش می‌دهند. بنابراین در صورت بروز حادثه باید با شرکت بیمه خود تماس گرفته و از شرایط بیمه خود مطلع شوید.
 
1. در فرآیند تولید شیشه دوجداره به روش صنعتی جهت جلوگیری از دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره از اسپیسرهای خاص بندایبل یا یکپارچه استفاده می‌شود که دستگاه مخصوصی پس از وارد کردن ابعاد ظلع‌ها به اسپیسر فرم داد و اسپیسر بصورت یک قاب یک پارچه تمام اضلاع شیشه را محاط می‌کند. در صورتی که در روش دستی به دلیل عدم وجود ماشین آلات، برای هر ظلع از شیشه جداگانه اسپیسر برش خورده و به وسیله قطعات گونیا شکل از جنس پلاستیک به هم وصل می‌شود. تفاوت این دو مدل پنجره دوجداره به راحتی با دقت کردن در گوشه‌های شیشه دوجداره قابل تشخیص است که در مدل صنعتی اسپیسر پیرامونی یک تکه ولی در مدل دستی در محل گوشه‌ها به وسیله گوشه پلاستیکی متصل شده است. شرکت نما تجارت آوش به هیچ وجه حتی به خواست خود مشتریان محترم با توجه به عوامل ذکرشده فوق از شیشه‌های غیرصنعتی جهت جلوگیری از دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره در پروژه‌ها استفاده نمی‌کند. 2. یکی دیگر از تفاوت‌هایی که تقریبا مشهود است، می‌توان به چسب اطراف شیشه اشاره کرد. در مدل صنعتی چسب استفاده شده از نوع پلی سولفاید و یا مشابه آن مانند سیلیکون دوجزیی جهت جلوگیری از دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره می‌باشد، در صورتی که در روش دستی از چسب‌های سیلیکون معمولی و اعمال آن به وسیله دست و کاردک انجام می‌شود که تفاوت کیفیت نهایی در دو مورد ناگفته پیداست. از نظر ظاهری مدل چسب زدن توسط دستگاه بسیار یکنواخت می‌باشد، در صورتی که در مدل دستی رد کاردک و تمیز کاری دستی مشخص است. 3. در روش صنعتی جهت جلوگیری از دلایل شکست خود به خود شیشه دوجداره به دلیل اینکه کلیه مراحل توسط ماشین انجام می‌شود، قبل از اعمال چسب پلی سولفاید ابتدا برای تثبیت جداره‌ها بر روی اسپیسر از چسب اولیه‌(بوتیل) استفاده می‌شود که در روش دستی کاربردی ندارد. در حاشیه شیشه‌های دوجداره شده به شیوه صنعتی یک لاین مشکی به عرض 5 میلیمتر مشاهده می‌شود که همان چسب تثبیت کننده یا همان بوتیل است که در شیشه‌های تولید شده به روش دستی دیده نمی‌شود.

نحوه عایق بندی پنجره های دوجداره

امروزه به دلیل نحوه عایق بندی پنجره های دوجداره و چند جداره در مقابل صدا و رطوبت، گرد و غبار و انتقال برودت یا حرارت، این مدل پنجره‌ها عموماً مورد استفاده قرار می‌گیرند. پیشرفت در طراحی، ساخت و تولید یراق آلات مدرن و متعلقات آن مانند لاستیک علاوه بر اصلاح عیوب نسل قبل که باعث افزایش عایق بندی پنجره های دوجداره شده است. تولید کنندگان صنعت در و پنجره نیز را به استفاده از این تکنولوژی برای حداکثر هوابندی و آب بندی و جلب رضایت مشتریان تشویق می‌نماید.

جهت خرید و استعلام قیمت در و پنجره دو جداره نما تجارت آوش می‌توانید با شماره‌های
09127957099 و 09125595841 تماس بگیرید.

نحوه عایق بندی پنجره های دوجداره

اولین قدم در عایق بندی پنجره‌های دوجداره، انتخاب پروفیل مساعد است. در پروژه‌های تعویض پنجره باید از پروفیل ویژه برای پروژه های بازسازی استفاده کنیم. این نوع پروفیل با لبه بازسازی به شما این امکان را می‌دهد که قاب موجود پروفیل را کاملاً بپوشانید و امکان جابجایی انرژی از فریم موجود را به صفر برسانید. برای پروژه‌های بازسازی، اگر پنجره در لبه داخل قاب پنجره نصب شده باشد، پروفیل بازسازی بهترین انتخاب است. روش‌های استاندارد نصب در عایق بندی پنجره های دوجداره برای هر پروژه حیاتی است. در روش نصب استاندارد ابتدا فضای خالی پنجره با فوم پلی یورتان پر می‌شود و سپس با چسب سیلیکونی هم رنگ پنجره آب بندی و هوابندی می‌شود.

نحوه عایق بندی پنجره های دوجداره

بازدید و رگلاژ در نحوه عایق بندی پنجره های دوجداره چه اهمیتی دارد؟

رگلاژ ادواری پنجره دوجداره یکی از مهم‌ترین فعالیت‌هایی است که باید توسط تیم مجرب و حرفه‌ای مانند تیم نما تجارت آوش انجام شود. جهت انتخاب زمان مناسب برای رگلاژ و تعمیر در عایق بندی پنجره های دوجداره به موارد زیر توجه کنید:

  1. اتلاف انرژی با ورود و خروج گرما و سرما در فصل‌های تابستان و زمستان
  2. عدم رعایت قوانین نصب اصولی
  3. نفوذ آب از درز‌ها و کناره‌های پنجره دوجداره
  4. گیر کردن دستگیره ها در هنگام باز و بسته نمودن پنجره ها
  5. شکستگی یا خم در ناحیه نوع بازوی فریم لس
  6. خرابی یراق آلات
  7. خرابی و یا سست شدن لاستیک‌های به کار رفته در اطراف پنجره

بازدید و رگلاژ در نحوه عایق بندی پنجره های دوجداره

کاربرد چسب های آب بندی در عایق بندی پنجره های دوجداره

همان‌طور که گفتیم یکی از دلایل استفاده از نحوه عایق بندی پنجره های دوجداره، پیشگیری از بین رفتن انرژی مصرفی مثل گرما و سرما از درز‌های پنجره و شیشه ها می‌باشد. معمولاً برای آب بندی پنجره‌ها از دو نوع چسب سیلیکون و ماستیک استفاده می‌گردد، که برای اطلاع بیشتر از کاربرد هر یک از آن‌ها توضیحات زیر ضروری می‌باشد:

آب بندی پنجره های دوجداره

الف: کاربرد چسب سیلیکون در عایق بندی پنجره های دوجداره

چسب سیلیکون از مواد پلیمری ساخته شده که با دقت به مکان و دمای مورد استفاده تفاوت دارد. مثلا” در محل و مکان‌هایی که در مجاورت حرارت بالا هستند چسب سیلیکونی حرارتی به کار می‌رود. در مکان‌هایی که تراکنش شیمیایی نباید شکل بگیرد می‌توان چسب سیلیکونی خنثی به کار برد. این نوع چسب از مقاومت بیشتری برخوردار است و در رنگ‌های متفاوت سفید، بی رنگ، مشکی، قهوه‌ای با قیمتی گرانتر در بازار عرضه می‌شوند. ویژگی‌های چسب سیلیکون در عایق بندی پنجره های دوجداره عبارتند از:

  1. قابلیت چسبندگی و درزگیری بالا
  2. ضد آب بودن آن پس از خشک شدن در برابر باران، برف یا نور مستقیم خورشید
  3. نگه داشتن قابلیت ارتجاعی
  4. استفاده آسان
  5. ضد زردی و باکتری
  6. قابلیت جذب سریعکاربرد چسب سیلیکون در عایق بندی پنجره های دوجداره

ب: کاربرد چسب ماستیک یا درزگیر در عایق بندی پنجره های دوجداره

چسب ماستیک یا درزگیر از ترکیب چسب‌ سیلیکون و مواد بتون مانند تولید شده که برحسب به نوع مصرف و قابلیت درزگیری آن برای مکان‌های مختلف جهت عایق بندی پنجره های دوجداره به کار می‌رود. از ویژگی‌های این چسب می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. مقاومت بالا در برابر اشعه آفتاب
  2. خشک شدن سریع
  3. چسبندگی بسیار بالا به بتن، شیشه، سرامیک و سطوح رنگ آمیزی شده
  4. مقاومت بالا در برابر تنش‌های برشی
  5. قابلیت استفاده به شکل فوم اسپری

کاربرد چسب ماستیک یا درزگیر در عایق بندی پنجره های دوجداره

این محصول علاوه بر یک عایق حرارتی و صوتی مناسب برای ساختمان‌ها قابل برش، سمباده زنی و قابل اندود می‌باشد .

در مواردی که نمی‌توان برای آب بندی شکاف کنار پنجره و چهارچوب‌ها که ضخیم است از چسب جهت نحوه عایق بندی پنجره های دوجداره استفاده کرد، فوم اسپری به کار می‌رود. فوم اسپری پس از قرار گیری در شکاف، حجیم شده و با توجه به ساختار فشرده‌ای که دارد مانع از رشد قارچ‌ها و باکتری‌ها می‌شود.
بیشتر بدانید

فوم پلی یورتان چیست و تاثیر آن بر نحوه عایق بندی پنجره های دوجداره چگونه است؟

فوم پلی یورتان مشتق از نفت است و این ماده شیمیایی وظیفه مهمی در ساخت بسیاری از دستگاه‌های اطراف ما دارد. از پلی یورتان می‌توان به صورت تزئینی و استراتژیک برای عایق بندی پنجره های دوجداره استفاده کرد که در ادامه در نما تجارت آوش به آن می‌پردازیم.

  • شیوه‌های اجرای مواد پلی یورتان در صنعت:
  1. پاشش یا اسپری
  2. تزریق
  3. ریختنفوم پلی یورتان چیست و تاثیر آن بر نحوه عایق بندی پنجره های دوجداره چگونه است؟

انواع فوم پلی یورتان و کاربرد آن در صنعت و عایق بندی پنجره های دوجداره

پلی یورتان ماده بی‌همتایی است که خواص الاستیکی لاستیک با سختی و مقاومت فلز را امروزه فراهم می‌کند از این رو این ماده به عنوان عایق حرارتی و الاستومری مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما چون هر کدام از این عایق‌ها مزیت های متفاوتی دارند پس به طور کلی فوم های پلی یورتان به 3 گروه اصلی فوم نرم ، فوم نیمه سخت، فوم سخت دسته‌بندی می‌شوند.

فوم‌های پلی یورتان نرم از پرکاربردترین عایق‌های پلی یورتان هستند که در مبلمان و فوم مبل به کار می‌روند.

فوم‌های پلی یورتان نیمه سخت مانند فوم‌های نرم انعطاف پذیر و فوم های سفت و سخت نیستند. اما آن‌ها نیمه سخت هستند. به دلیل اینکه بخشی از ساختار این مدل فوم سلول باز و قسمت دیگر سلول بسته است، به این ترتیب آب را داخل سلول‌های خود جذب می‌کند، اما کارایی ندارند رطوبت هوا را جذب می‌کند. به همین دلیل از عایق های پلی یورتان نیمه سخت برای ساخت سپر اتومبیل، داشبورد، اسباب بازی‌های کودکان و وسایل تزئینی استفاده می‌شود. از همه مهم‌تر در آسانسورها، صنایع دریایی، ریلی و جاده‌ای قابل استفاده هستند.

فوم سخت نیز در عایق کاری دیوارها و سقف ساختمان‌ها به کار می‌رود. از پلی یورتان می‌توان در ترموپلاستیک‌های مورد استفاده در تجهیزات و دستگاه‌های پزشکی و همچنین الاستومرهای مورد استفاده در کفپوش‌ها و قطعات خودرو و حتی در عایق بندی پنجره های دوجداره استفاده کرد.

انواع فوم پلی یورتان و کاربرد آن

ویژگی های فوم های پلی یورتان در صنعت و نحوه عایق بندی پنجره های دوجداره

  • راحت و به صرفه از نظر زمان یا هزینه کاربردی
  • وزن پایین
  • روش های متنوع در اجرا
  • عایق بندی پنجره های دوجداره در برابر آب و رطوبت
  • مقاوم در برابر نفت و روغن
  • نصب و اجرای سازه‌های ایزوله
  • دارای ضریب هدایت حرارتی پایین
  • عدم رشد باکتری‌ها در عایق پلی یورتان
  • دوام و مقاومت بالا در برابر شرایط محیطی (حرارت، رطوبت و …)
  • چسبندگی بسیار بالا به بسیاری از انواع مواد مانند سطوح فلزی، چوب و …
  • دانسیته فوم مورد استفاده در بخش عایق‌ها بین 30 تا 60 است. فوم‌های با چگالی 40 دارای بالاترین حد عایق حرارتی هستند.

ویژگی های فوم های پلی یورتان در نحوه عایق بندی پنجره های دوجداره

نکات مهم برای نگهداری، آب بندی و عایق بندی پنجره های دوجداره

  1. از باز کردن بیش از حد پنجره های بازشو فریم لس جلوگیری کنید.
  2. در هنگام رخداد وقوع بادهای شدید برای جلوگیری از صدمه به لولاها پنجره‌ها را به طور کامل ببندید.
  3. با شستشوی منظم پنجره‌ها، بخصوص قسمت‌های لاستیکی آن با پارچه مخصوص عمر و دوام آن را افزایش دهید.
  4. در صورت انجام تعمیرات ساختمانی با پوشاندن سطح روی پنجره خود از ورود صدمه به آن جلوگیری کنید.
  5. روغن کاری قطعات مکانیکی را فراموش نکنید.
  6. در صورت شل شدن دستگیره‌های پنجره ها؛ به آرامی و با دقت بالا آن را در جای خود سفت نمایید.
  7. در هنگام نظافت در صورت خارج نشدن آب به بیرون و یا در هنگام بارش‌های باران در صورت نفوذ آب به داخل ساختمان جهت عایق بندی پنجره های دوجداره و چند جداره حتماً باید با متخصصین در این حوزه تماس بگیرید تا شیارهای تخلیه را در پروفیل ایجاد کنند. البته این کار فقط توسط متخصصین حرفه‌ای در این زمینه انجام می‌شود.
  8. به هیچ عنوان خودتان اقدام به ایجاد شیار یا عایق بندی پنجره های دوجداره و تنظیم شیشه نکنید، زیرا ممکن است منجر به صدماتی مانند شکست شیشه دوجداره و پروفیل‌ها، افتادن لنگ‌ها و یا باز کردن بیش از حد منافذ عبور آب به وجود آید که مشکلات شما را دو چندان خواهد کرد.

نکات مهم برای نگهداری، آب بندی و عایق بندی پنجره های دوجداره

جهت مشاوره و خرید تماس بگیرید
09127957099 09125595841

جدیدترین مدل پنجره دوجداره

وقتی کودکان تازه طراحی خانه را یاد می‌گیرند، چهار مولفۀ اولیه در تصاویرشان وجود دارد: در و یک یا چند مدل پنجره دوجداره، دیوار، بام شیبدار. در کنار عناصر ساختاری متداول. جدیدترین مدل پنجره دوجداره همواره به‌‌دلیل کارکردهای چندگانه‌ای که دارند جزو ویژگی‌های لاینفک معماری به شمار می‌آیند. پنجره‌ها علاوه بر اینکه ویوو، روشنایی روز و تهویۀ طبیعی فراهم می‌آورند، عایق سرما و گرما هستند، از تهدیدات بیرونی محافظت می‌کنند و به نمای ساختمان زیبایی می‌بخشند. پنجره‌ها همچنین دارای ارزش شاعرانه و نمادین نیرومندی هستند؛ از طریق پنجره‌ها می‌توانیم با محیط پیرامون خود، اعم از منظر طبیعی زیبا یا محیط شهری پرتراکم، ارتباط برقرار کنیم و از آن لذت ببریم. جدیدترین مدل پنجره دوجداره یکی از بخش‌های بیانگر هر ساختمان به شمار می‌آیند، به‌ عنوان نوعی پل بصری میان درون و بیرون ساختمان عمل می‌کنند و گریزگاهی برای فرار از امور روزمره و تجدید انرژی محسوب می‌شوند.

جهت خرید و استعلام قیمت در و پنجره دو جداره نما تجارت آوش می‌توانید با شماره‌های
09127957099 و 09125595841 تماس بگیرید.

 


جدیدترین مدل پنجره دوجداره

بهترین مدل پنجره دوجداره

با توجه به کارکردهای عملی و تزئینی بیشماری که پنجره‌ها دارند، انتخاب جدیدترین مدل پنجره دوجداره مناسب اهمیت اساسی دارد و نمی‌توان به‌طور سرسری از کنار آن گذشت. پنجره باید با الزامات فضایی معین سازگاری داشته باشد، جوابگوی نیازهای مشخص کاربران باشد و به شرایط پیش‌موجود نظیر جهت‌گیری، آب‌وهوا و موقعیت پاسخ دهد. با این حال، وجود گزینه‌های نامحدود در بازار باعث می‌شود که تصمیم‌گیری در این مورد بسیار پیچیده شود. اندازه، ضخامت، نوع شیشه، جنس فریم، حرکت، روش آب‌بندی و درجۀ شفافیت پنجره‌ها ممکن است متفاوت باشد؛ و با آمدن فناوری‌های مدرن و ویژگی‌های نوآورانۀ شیشه از قبیل پنل‌های ضد حریق، امنیت و خواص عایق صدا، تصمیم‌گیری درمورد نوع پنجره‌ها بیش‌ازپیش پیچیده شده است. همۀ این عوامل در کنار هم و در ترکیبات گوناگون می‌تواند تاثیر بسیاری بر تهویه، روشنایی، بهره‌وری انرژی و ایمنی بگذارند و هویت و زبان زیبایی‌شناختی پروژه‌ها را نیز تعریف کند.

بهترین مدل پنجره دوجداره

در زیر، 20 نوع جدیدترین مدل پنجره دوجداره متفاوت برای الهام بخشیدن به معماران، طراحان و صاحبخانه‌ها در طول فرایند انتخاب ارائه شده است.

این پنجره‌های دو جداره طبق حرکت بازشو، جنس فریم، فرمت و کیفیت عملکرد شیشه دسته‌بندی شده‌اند، که البته می‌توان این خصوصیات را به‌صورت پیکربندی‌های نامحدود با یکدیگر ترکیب کرد.

انواع جدیدترین مدل پنجره دوجداره برای طراحی معماری

  1. انواع جدیدترین مدل پنجره دوجداره از نوع حرکت بازشو

    • مدل پنجره دوجداره پیوت (محوری)

    این پنجره‌های چرخشی که بر روی محور عمودی واقع در مرکز یا خارج از فریم می‌گردند، و از ویژگی‌های آن می‌توان به حرکت روان و مداوم و زیبایی آن‌ها اشاره کرد.

    مدل پنجره دوجداره پیوت (محوری)

    • مدل پنجره دوجداره تاشو

    همان طور که از نام این نوع پنجره‌ها بر می‌آید، پنجره‌های تاشو دارای صفحاتی هستند که در هنگام باز شدن خم می‌شوند و باهم چفت می‌شوند. این پنجره‌ها می‌توانند به‌سرعت و به‌آسانی فضا باز کنند، با محیط بیرون یکپارچه شوند، ویووهای غیرمنقطع فراهم آورند و به کاربران اجازه دهند که از میان آن‌ها بگذرند.

    مدل پنجره دوجداره تاشو

    • مدل پنجره دوجداره لولایی

    پنجره‌های لولایی شبیه درهای متداول هستند و با یک یا چند لولا در یک طرف در جای خود محکم می‌شوند. این جدیدترین مدل پنجره دوجداره که معمولاً بر روی‌های پانل منفرد یا دوبل نصب می‌شوند، در هنگام باز شدن امکان تهویۀ کامل را فراهم می‌آورند.

    مدل پنجره دوجداره لولایی

    • مدل پنجره دوجداره سایبانی

    پنجره‌های سایبانی اساساً پنجره‌های لولایی هستند که به‌جای حرکت افقی دارای چرخش عمودی هستند. این پنجره‌ها معمولاً در مکان‌ها مرتفع یا باریک نصب می‌شوند (مثلاً در بالای درها یا پنجره‌های دیگر) و معمولاً آب‌بندی خوبی دارند.

    مدل پنجره دوجداره سایبانی

    • مدل پنجره دوجداره مورب بازشو

    پنجره‌های مورب‌ بازشو به‌سمت اتاق متمایل می‌شوند و از پایه ثابت باقی می‌مانند. در هنگام نیاز به تهویه می‌توان این پنجره‌ها را باز کرد و امنیت و حفاظت از باران را نیز تامین کرد.

    مدل پنجره دوجداره مورب بازشو

    • مدل پنجره دوجداره دوحالته

    این نوع پنجره‌ها که بیشتر در آشپزخانه و حمام‌ استفاده می‌شوند، دارای سازوکار لولایی هستند که به آن امکان می‌دهد در دو حالت باز شوند: این پنجره‌ها می‌توانند همانند پنجرۀ لولایی کاملاً باز شوند، یا به مقدار جزئی به‌طور مورب به داخل متمایل می‌شوند تا مقداری گشودگی در بالا به وجود آید.

    مدل پنجره دوجداره دوحالته

    • مدل پنجره دوجداره کشویی افقی

    پنجره‌های کشویی با حرکت بر روی یک شیار افقی باز می‌شوند و در طرفین حرکت می‌کنند. کنترل آسان و اشغال نکردن فضا در حین عملیات باعث می‌شود که از این پنجره‌ها معمولاً برای ایوان، پاسیو و اتاق‌های کوچکتر استفاده شود.

    مدل پنجره دوجداره کشویی افقی

    • مدل پنجره دوجداره کشویی بازشونده به بالا

    پنجره‌های کشویی بازشونده به بالا یکی دیگر از روش‌های بسیار خوب برای صرفه‌جویی در فضا هستند که برای فضاهای تنگ یا هر جایی که نخواهیم پنجرۀ چرخشی بازشونده به بیرون نصب کنیم، انتخاب بسیار خوبی به شمار می‌آیند.

    مدل پنجره دوجداره از نوع جعبه‌ای

    • مدل پنجره دوجداره کشویی پایین بازشو

    پنجره‌های کشویی پایین‌ بازشو نیز به‌طور عمودی حرکت می‌کنند، اما جهت این نوع پنجره‌ها رو به پایین است تا بتوانند به نیازمندهای فضایی مختلف پاسخ دهند. به‌مدد فناوری‌های جدید، این پنجره‌ها حتی می‌توانند با فشار یا دکمه پایین بیایند.

    مدل پنجره دوجداره کشویی پایین بازشو

  2. انواع مدل پنجره دوجداره از نوع جنس فریم

    • مدل پنجره دوجداره از نوع چوب

    از آنجایی که فریم‌های چوبی ممکن است در معرض آسیب رطوبت و حشرات باشند، لذا نیازمند نگهداری منظم هستند. با این حال، این نوع پنجره‌ها از منابع تجدیدپذیر ساخته می‌شوند، چندکاره‌اند و به‌دلیل دارا بودن ظاهری گرم و الهام‌گرفته از طبیعت، بی‌همتا هستند.

    مدل پنجره دوجداره از نوع چوب

    • مدل پنجره دوجداره از نوع استیل

    پنجره‌های فولادی با آنکه ممکن است بسیار سنگین باشند اما محکم و ایمن هستند و برای طراحی‌های مدرن و صیقلی به‌طور خاص مناسب هستند. این پنجره‌ها همچنین سطح نگهداری پایینی دارند، چندکاره و قابل‌بازیافت هستند. در برخی مواقع، فریم این پنجره‌ها دارای هستۀ چوبی است که روی آن لایه‌ای از استیل کشیده شده است.

    مدل پنجره دوجداره از نوع استیل

    • مدل پنجره دوجداره از نوع پلاستیک

    پنجره‌های وینیل از پلی‌وینیل کلراید (پی‌‌وی‌سی) ساخته می‌شوند که از جنس پلاستیک است. این پنجره‌ها با فرمت‌های گوناگون استفاده می‌شود و به‌خاطر دوام، خواص عایق‌بندی، به‌صرفه‌ بودن و نگهداری راحت متمایز هستند.

    مدل پنجره دوجداره از نوع پلاستیک

    فریم‌های آلومینیومی که به‌طور خاص به‌خاطر استحکام معروف هستند، می‌توانند تا 30 سال دوام داشته باشند. این فریم‌ها همچنین 100% قابل‌بازیافت هستند، به‌لحاظ حرارتی کارآمد و عملاً هیچ نیازی به نگهداری ندارند و همین امر علت محبوبیت این نوع پنجره‌ها را در بسیاری از زمینه‌های معماری توضیح می‌دهد.

    مدل پنجره دوجداره از نوع آلومینیوم

  3. انواع مدل پنجره دوجداره از نوع فرمت

    • مدل پنجره دوجداره از نوع بدون فریم

    پنجره‌های بدون فریم، نظیر یک دیوار شیشه‌ای، هیچ فریمی در پیرامون خود ندارند. این پنجره‌ها ممکن است بواسطۀ فناوری شیشۀ سازه‌ای، کاملاً بدون فریم باشند یا از کمترین فریمنیگ استفاده کنند. به هر حال، ظاهر امروزی آن حداکثر ویوو و شفافیت را به دست می‌آورد.

    مدل پنجره دوجداره از نوع بدون فریم

    • مدل پنجره دوجداره از نوع ثابت

    پنجره‌های ثابت پنجره‌هایی با شیت‌های غیرمتحرک هستند و به‌ طور ایمن در محل خود چفت می‌شوند و به این ترتیب ویووها را فریم‌بندی می‌کنند، بر عناصر طراحی تاکید می‌کنند و انتقال نور را به حداکثر می‌رسانند. این پنجره‌ها اغلب برای فراهم کردن جریان هوا، با پنجره‌های لولایی یا سایبانی ترکیب می‌شوند.

    مدل پنجره دوجداره از نوع ثابت

    • مدل پنجره دوجداره از نوع پنجره‌های سقفی

    پنجره‌های سقفی، اعم از ثابت یا متحرک، اساساً دریچه‌های سقفی هستند که با شیشه پوشانده شده‌اند. این جدیدترین مدل پنجره دوجداره ممکن است اشکال، اندازه‌ها و فرمت‌های بیشماری داشته باشند و نور مطبوع و ملایمی یا اثر نقطۀ کانونی شدیدی را ایجاد می‌کنند که فوراً جلب توجه می‌کند.

    مدل پنجره دوجداره از نوع پنجره‌های سقفی

    • مدل پنجره دوجداره از نوع جعبه‌ای

    فرمت جعبه‌ای با هندسۀ کلاسیک خود یکی از اولیه‌ترین فرم‌های پنجره از حیث شکل است. این جدیدترین مدل پنجره دوجداره معمولاً خواص عایق صوتی و حرارتی بسیار بالایی دارند که همواره امتیاز محسوب می‌شود.

    مدل پنجره دوجداره از نوع جعبه‌ای

  4. انواع مدل پنجره دوجداره از نوع کیفیت عملکرد شیشه

    • مدل پنجره دوجداره از نوع کاهش صدا

با آنکه پنجره‌های کاهش صدا قادر نیستند جلوی هر صدایی را به‌طور کامل بگیرند، اما مسلماً می‌توانند اتاق را ساکت‌تر کنند. از چند طریق می‌توان به این هدف دست یافت: افزودن جداره‌های بیشتر، افزایش فاصله میان آن‌ها و استفاده از شیشۀ لمینیت.

مدل پنجره دوجداره از نوع کاهش صدا

  • مدل پنجره دوجداره از نوع ضد حریق

پنجره‌های ضد حریق که از لایه‌های متعدد شیشۀ نشکن با لایه‌های داخلی آماس‌کرده ساخته می‌شوند، در صورت آتشسوزی نخواهند شکست (برخلاف پنجره‌های مرسوم). لایۀ بیرونی شیشه در هنگام قرارگیری در معرض حرارت خرد می‌شود و باعث می‌شود که لایۀ داخلی آماس‌کرده منبسط شود و شعله‌ها را دفع کند.

مدل پنجره دوجداره از نوع ضد حریق

  • مدل پنجره دوجداره از نوع امنیت

در پنجره‌های امنیتی از شیشۀ مستحکم استفاده شده است که به‌طور خاص برای کاهش احتمال شکستن طراحی می‌شوند و در صورت شکست، تکه‌های شبشه کوچک و غیرکشنده خواهد بود. برای تضمین حداکثر امنیت، شیشه باید در حالت ایدئال با پروفیل‌های امنیتی و سخت‌افزار تقویت‌شده ترکیب شود.

مدل پنجره دوجداره از نوع امنیت

جهت مشاوره و خرید تماس بگیرید
09127957099 09125595841

درب و پنجره دو جداره

چنانچه قصد انتخاب و خرید درب و پنجره دو جداره چنانچه قصد انتخاب و خرید در و پنجره دو جداره برای ساختمان خود را دارید، با ما همراه باشید. در این مقاله قصد داریم به بررسی کامل در و پنجره دو جداره، انواع برندها، مزایا و معایب، کاربردها، مراحل و روش نصب درب و پنجره دو جداره بپردازیم.

جهت خرید و استعلام قیمت در و پنجره دو جداره می‌توانید با شماره‌های
09127957099 و 09125595841 تماس بگیرید.

 

درب و پنجره دو جداره چیست؟

در زمان‌های گذشته در و پنجره‌ها را به وسیله چوب و آهن می‌ساختند که می‌سوخت و پوسیده می‌شد. همچنین فلزکاری آن‌ها در معرض خوردگی و زنگ زدگی بود. درزهای این مدل در و پنجره باز و باعث اتلاف انرژی می‌شد. بنابراین این روزها تولید در و پنجره دو جداره امری ضروری است.

در و پنجره‌های دوجداره دارای شیشه متشکل از دو لایه هستند. یک گاز بی‌اثر مانند آرگون یا کریپتون به عنوان عایق در ساخت این در و پنجره‌ها جهت صرفه‌جویی در انرژی برای محیط زیست، کاهش هزینه‌ها و جلوگیری از آلودگی صوتی و گرد و غبار استفاده می‌شود.

درب و پنجره دوجداره چیست؟

ساختار در و پنجره دو جداره

  • پروفیل از جنس آلومینیوم یا یو پی وی سی یا چوب
  • شیشه
  • لولا
  • دستگیره
  • اسپیسر یا فاصله انداز
  • رطوبت گیر
  • فریم
  • گاز آرگون

طراحی و ساختن در و پنجره دو جداره جهت ویلا دارای اصول ویژه و نکات کارشناسی می‌باشد. پیشگیری اتلاف انرژی در ویلاهایی که اغلب خارج از بافت شهری می‌سازند، خیلی مهم است.

چنانچه علاقه‌مند به نصب پنجره‌ها تا 320 سانتی متر به صورت یکپارچه هستید، بایستی از شیشه دوجداره سکوریت استفاده کنید.

برای ایجاد پنجره‌های مرتفع در ویلایی دو طبقه با ارتفاع سقف 7متر خوب است با یک شرکت معتبر در این زمینه مانند نما تجارت آوش مشورت کنید.

استفاده از در و پنجره دو جداره آلومینیومی لیفت اسلایدینگ یا کشویی، برای ویلاهایی که دید باز بسیار خوبی به بیرون دارند، خیلی مناسب است. جهت بالا بردن امنیت ویلاها بهتر این است از حفاظ برای در و پنجره دو جداره استفاده شود.

ساختار در و پنجره دوجداره

در و پنجره دوجداره با شیشه هوشمند

این مدل در و پنجره دو جداره به یکدیگر لمینیت شده‌اند و بین آن‌ها لایه ای قرار دارد که توسط برق، مات یا براق می‌شود. در و پنجره دوجداره با شیشه هوشمند مناسب برای خدمات مستر، پارتیشن‌های شرکتی، اتاق جلسات، بیمارستان‌ها و … می‌باشد. این مدل با دو نوع در و پنجره UPVC و در و پنجره آلومینیومی قابل استفاده است.

درب و پنجره دوجداره با شیشه هوشمند

مراحل نصب درب و پنجره دو جداره

  1. سنجش عرض و ارتفاع و اندازه قاب
  2. طراحی و ساختن پنجره
  3. خراش‌ها و آسیب‌های محل نصب را تعمیر و محل نصب را آماده کردن
  4. پیچ ها و میله ها را در جای خود قرار دادن
  5. پنجره را با پرچ و پیچ بستن
  6. عایق بندی فضای اطراف پنجره
  7. نصب لوازم جانبی مثل روکش، نور و امکانات ایمنی
  8. باز و بسته شدن درست و تست عایق

نصب در و پنجره دوجداره

آموزش روش نصب درب و پنجره دوجداره

جهت نصب در و پنجره دو جداره بایستی به قدیمی یا نوساز بودن ساختمان دقت کرد. درباره ساختمان‌های جدید، نخست یک پروفیل 30*60 به دیوار وارد می‌شود تا فریم در یا پنجره ایجاد شود. سپس پنجره را با توجه به ابعاد آن می‌سازند. به این فریم فلزی، فریم انتظار می‌گویند.

در مورد ساختمان‌های قدیمی که نیاز به تعویض در و پنجره‌های معمولی با در و پنجره‌های کشویی دارند، می‌توان این کار را با استفاده از پروفیل‌های خاصی که نیاز به تخریب ندارند، انجام داد.

فریم در و پنجره دو جداره

تفاوت در و پنجره دو جداره و پنجره سه جداره

پروفیل مورد کاربری در و پنجره‌های دو جداره با سه جداره تفاوت دارد. همچنین قیمت شیشه و پروفیل پنجره‌های دو جداره با سه جداره تفاوت دارد.

در کل هزینه مصالح پنجره‌های سه جداره از دوجداره حدود 20 درصد گران‌تر است، بنابراین قیمت در و پنجره دو جداره نسبت به سه جداره کمتر است.

مقاله قیمت در و پنجره آلومینیومی را مطالعه کنید.
قابل توجه

کاربرد در و پنجره دوجداره

  • اداری
  • مسکونی
  • دفترهای خدماتی
  • تجاری
  • گلخانه و …

مزایای درب و پنجره دو جداره

  • عملکرد اقتصادی بالا
  • مصرف انرژی را کاهش می‌دهد.
  • جلوگیری از ورود آلودگی‌های زیست محیطی
  • زندگی طولانی
  • ظاهر خوب و زیبایی دارد.
  • آلودگی صوتی کمتر و آرامش بیشتر
  • عایق حرارتی و صوتی
  • بهینه سازی مصرف کردن انرژی تا 40درصد
  • نفوذ آب و رطوبت را کاهش می‌دهد.
  • پیشگیری از حشرات
  • به نگهداری زیادی نیاز ندارد.
  • به راحتی باز و بسته می‌شود.
  • یک ماده قابل بازیافت است.

مزایای در و پنجره دوجداره

معایب درب و پنجره دو جداره

  • پنجره‌های UPVC در مقایسه پنجره‌های آلومینیومی مقاومت و استحکام کششی کمی دارند. اگر این نوع پنجره‌ها با پروفیل گالوانیزه تقویت نشده باشند، در برابر شرایط آب و هوایی خاص مقاوم نیستند. بنابراین هنگام خرید در و پنجره دوجداره حتما از فروشنده در مورد وضعیت گالوانیزه تقویتی پنجره‌ها سوال کنید.
  • یکی از نکات مهم در خرید پنجره دو جداره برای منزل، توجه به کیفیت مواد اولیه مصرفی در ساخت پنجره است. اگر مواد اولیه این نوع پنجره‌ها را از مواد بی‌کیفیت مانند مواد بازیافتی و ضایعات بسازند، به مرور زمان رنگ آنها تغییر می‌کند و پنجره‌های زرد و کدر خانه شما را زشت جلوه می‌دهد.
  • اگر برای ساخت پنجره‌های دوجداره از ورق یا پروفیل کافی استفاده نشود، پنجره‌ها پس از نصب تغییر شکل داده و کج می‌شوند. وقتی این اتفاق برای پنجره‌های شما بیفتد، جوابی نخواهید گرفت و باید آن را دور بیندازید.

در و پنجره دوجداره دست دوم

خریدارانی که قصد خرید در و پنجره دو جداره کارکرده را دارند، باید به این نکته توجه داشته باشند که طول مدت استفاده از این گونه درها و پنجره‌ها تاثیر زیادی در دوام و کیفیت آن‌ها دارد. بنابراین با توجه به هزینه‌های خرید و نصب، بهتر است از خرید در و پنجره دو جداره کارکرده خودداری کنید. برای راهنمایی بیشتر می‌توانید با کارشناسان نما تجارت آوش تماس بگیرید و با ارائه فاکتور مورد نظر خود بهترین در و پنجره دوجداره را با توجه به نیاز خود خریداری کنند.

در و پنجره دوجداره دست دوم

مقاله نمای کرتین وال را مطالعه کنید.
قابل توجه

سخن پایانی

قبل از هر تصمیمی جهت خرید انواع در و پنجره دو جداره بهتر است از تجربیات و دانش مهندسین آگاه به این صنعت استفاده نمایید. تا با توجه به بودجه و توقعی که از خرید دارید بهترین انتخاب را داشته باشید.

مهندسین فروش شرکت ما همواره رسالت خود را جهت ارائه صادقانه مشاوره به خریداران محترم با در نظر گرفتن صرفه اقتصادی برای ایشان دارند. با دانش مرتبط و تجربه چندین ساله درحوضه مهندسی نما توانسته‌اند در پایان صدها پروژه موفقی که به انجام رسانده‌اند، رضایت بسیاری از کارفرمایان را جلب نمایند.

دراین خصوص می‌توانید با تماس با شرکت نما تجارت آوش علاوه بر بهره‌گیری از مشاوره رایگان، با بسیاری از مشتریان شرکت که بناهایی مشابه ساختمان شما را داشته‌اند آشنا شوید. همچنین نظر ایشان را درمورد عملکرد شرکت ما جویا شوید.

جهت مشاوره و خرید تماس بگیرید
09127957099 09125595841

سوالات متداول درباره در و پنجره دو جداره

بهترین شیشه جهت خرید شیشه‌ای است که: اولاً: در شرکت‌هایی تولید شود که تمام مراحل آن توسط ربات انجام گردد. دوماٌ: علاوه بر ایجاد هارمونی رنگی در نمای بنای شما، بیشترین بازده‌ای را جهت کاهش صوت و انرژی در ساختمان شما ایجاد نماید. هرگز بدون داشتن علم کافی و بدون مشاوره با مهندسین نما اقدام به انتخاب شیشه نکنید.
بهترین برند پنجره، برندی است که توسط یک شرکت مسئول و دارای سواد علمی و تجربه کافی تولید می‌شود.
عایق انرژی و صوتی و درزبندی توسط نوارهای لاستیکی، از مهم‌ترین مزایای پنجره‌های نسل نو هستند.
 
یو پی وی سی یا آلومینیوم یراق آلات شامل دستگیره و لولا و... و نوارهای درزبندی از جنس پی وی سی یا ای پی دی ام و شیشه.
 
درابتدا می‌بایست تراز و شاقول بودن قاب پنجره چک شود درصورت عدم مشکل، متخصصان در هر ضلع عرضی یا ارتفاعی 3 نقطه را برداشت می‌کنند و کم‌ترین عدد را شاخص قرار می‌دهند. بر اساس تجربه جهت تزریق فوم و چسب سیلیکون و نیز امکان تراز نصب پنجره چند میلیمتر از کم‌ترین عدد به جهت رواداری کم می‌کنند. عدد رواداری بسته به سایز پنجره حداکثر 8 میلیمتر لحاظ می‌گردد.

سوالات متداول درباره در و پنجره دو جداره

بهترین شیشه جهت خرید شیشه‌ای است که: اولاً: در شرکت‌هایی تولید شود که تمام مراحل آن توسط ربات انجام گردد. دوماٌ: علاوه بر ایجاد هارمونی رنگی در نمای بنای شما، بیشترین بازده‌ای را جهت کاهش صوت و انرژی در ساختمان شما ایجاد نماید. هرگز بدون داشتن علم کافی و بدون مشاوره با مهندسین نما اقدام به انتخاب شیشه نکنید.
بهترین برند پنجره، برندی است که توسط یک شرکت مسئول و دارای سواد علمی و تجربه کافی تولید می‌شود.
عایق انرژی و صوتی و درزبندی توسط نوارهای لاستیکی، از مهم‌ترین مزایای پنجره‌های نسل نو هستند.
 
یو پی وی سی یا آلومینیوم یراق آلات شامل دستگیره و لولا و... و نوارهای درزبندی از جنس پی وی سی یا ای پی دی ام و شیشه.
 
درابتدا می‌بایست تراز و شاقول بودن قاب پنجره چک شود درصورت عدم مشکل، متخصصان در هر ضلع عرضی یا ارتفاعی 3 نقطه را برداشت می‌کنند و کم‌ترین عدد را شاخص قرار می‌دهند. بر اساس تجربه جهت تزریق فوم و چسب سیلیکون و نیز امکان تراز نصب پنجره چند میلیمتر از کم‌ترین عدد به جهت رواداری کم می‌کنند. عدد رواداری بسته به سایز پنجره حداکثر 8 میلیمتر لحاظ می‌گردد.

انواع نمای کرتین وال

ویژگی‌های منحصر به فرد انواع نمای کرتین وال دلیلی است که در ساختمان‌های مرتفع گزینه اول و در غالب طراحی‌های ساختمان از مدرن تا کلاسیک، از تجاری تا اداری و مسکونی گزینه‌ای مناسب برای انتخاب نما توسط طراح باشد.

این گستردگی و تنوع بازار مصرف، دلیل تولید مقاطع و نماهای مختلف از نظر قابلیت‌های فنی، کاربرد و فرم ظاهری متفاوت است. در شرکت نما تجارت آوش نماهای مختلفی از انواع نمای کرتین وال طراحی و تولید شده که در ساختمان‌های مختلف با ظاهر متفاوت اجرا می‌گردد. در ادامه به شرح مختصری درباره انواع مختلف آن می‌پردازیم.

جهت خرید و استعلام قیمت نمای کرتین وال می‌توانید با شماره‌های
09127957099 و 09125595841 تماس بگیرید.

 

انواع نمای کرتین وال چیست؟

به طور کلی انواع نمای کرتین وال را به دو صورت می‌شود، دسته‌بندی کرد:

  1. چگونگی ساخت و نصب
  2. تفاوت در مقاطع پروفیل‌ها و نمای ظاهری

انواع نمای کرتین وال از لحاظ چگونگی ساخت و نصب

نمای کرتین وال معمولاً برای ساختمان‌های مرتفع و در متراژهای زیاد انجام می‌شود که طبعاً زمان و هزینه برای تولید و نصب آن نسبت به حجم پروژه برآورد می‌شود.
انواع نمای کرتین وال به نسبت قابلیت‌های کارگاهی و امکانات و محدودیت‌های موجود مانند محدودیت زمان انجام پروژه یا به لحاظ مکانی، محدودیت در تامین فضای کارگاهی جهت پیش تولید قاب‌ها در محل پروژه، نوع ساخت نما توسط تیم مهندسی انتخاب می‌شود.
عموماً انواع نمای کرتین وال از نظر ساخت در دو نوع، اجرای نمای کرتین وال استیک و یونیتایز مرسوم است که در ادامه به شرح آن می‌‌پردازیم.

انواع نمای کرتین وال از لحاظ چگونگی ساخت و نصب

  1. نمای کرتین وال مدل استیک

    در مدل استیک تمامی مراحل پیش ساخت قاب‌های کرتین وال در محل پروژه انجام می‌گردد. بدین‌گونه که پروفیل‌های آلومینوم در محل پروژه برش‌کاری و مونتاژ می‌گردد.
    در پروژه‌هایی با وسعت زیاد پروژه یا کارگاه ساختمانی این امکان وجود دارد که مواد اولیه مانند پروفیل‌‌های آلومینیوم و اکسسوری‌ها در کارگاه تامین شده در محل پروژه دپو گردد. همچنین فضای کارگاهی در محل پروژه جهت ساخت و مونتاژ اولیه قطعات قبل از نصب قابل تامین باشد. این نما از انواع نمای کرتین وال معمولا به دلیل هزینه کمتر و همچنین زمان ساخت کوتاه‌تر انتخاب می‌شود.

  2. نمای کرتین وال مدل یونیتایز

    در مدل یونیتایز کرتین وال بصورت قاب‌های کامل آلومینیوم به همراه شیشه نصب شده در محل کارخانه تولید و ارسال می‌شود که بر روی نما در کنار هم بصورت موزاییکی هر یونیت با جزییات اتصال معینی نصب می‌شود.
    در این نما از انواع نمای کرتین وال سرعت نصب یونیت‌ها چشم‌گیر است، البته باید زمان انتظار پیش تولید قاب‌ها در محل کارخانه را نیز در نظر گرفت.

  3. نمای کرتین وال مدل سمی یونیتایز

    در بعضی از انواع نمای کرتین با اینکه بصورت تولید در محل (استیک) انجام می‌شود، ولی لازم است که بخشی از قطعات آن در کارخانه تولید شود. برخی به این مدل نما، سمی یونیتایز یا مشابه یونیتایز می‌گویند.

انواع نمای کرتین وال از لحاظ تنوع مقاطع پروفیل و ساختار و شکل ظاهری

جدای از اینکه انتخاب می‌کنید که نمای کرتین وال مورد نظر شما به روش استیک یا یونیتایز اجرا شود. از نظر فرم ظاهری، کاربرد و قابلیت‌های مختلف در تنوع مقاطع شرکت نما تجارت آوش مقاطع مختلف و متنوعی ارایه کرده است که انتخاب‌های مختلفی و قدرت مانور بیشتری را به طراحان می‌دهند تا متناسب با معماری ساختمان مناسب‌ترین گزینه را انتخاب کنند.
در ادامه به شرح مختصری از انواع نمای کرتین وال از لحاظ تنوع مقاطع و فرم ظاهری می‌پردازیم.
 انواع نمای کرتین وال از لحاظ تنوع مقاطع پروفیل

  1. فیس کپ

    یکی از محبوب‌ترین و رایج‌ترین انواع نمای کرتین وال فیس کپ می‌باشد. دلیل این محبوبیت را می‌توان در مناسب بودن قیمت نمای کرتین وال و اجرای آسان آن دید. از طرفی به دلیل دیدن ضخامت فریم‌ها در طرف نما، استفاده از آن در نماهای کم متراژ و کوچک بهتر به چشم می‌آید و تناسب دارد.
    در نمای فیس کپ از انواع نمای کرتین وال نصب شیشه‌ها از بیرون صورت می‌گیرد. جام‌های شیشه در محل تعبیه شده درون قاب آلومنییومی قرار می‌گیرد و توسط نگهدارنده پیچ شده بر روی آن تثبیت می‌گردد. برای زیبایی و پوشیده شدن پیش‌های اتصال نیز بر روی پروفیل‌های عمودی و افقی کپ (کاور) قرار می‌گیرد. نمای تکمیلی را از بیرون بصورت قاب‌های شیشه با فریم جدا کننده با عرض پنج سانتی متر می‌توان دید.

    نمای فیس کپ

  2. فریم لس

    همان‌گونه که از اسم این نوع نما از انواع نمای کرتین وال مشهود است. در قسمت نمای بیرونی هیچ گونه فریم پیرامونی برای قاب‌های شیشه نمی‌توان دید. تمامی پروفیل‌ها در پشت نما قرار می‌گیرد و شیشه‌ها را با فاصله کمی از هم بدون پروفیل یا کپ در نما می‌توان دید.
    در نمای نوع نمای فریم لس از انواع نمای کرتین وال قطعات شیشه بصورت پیش ساخته درون قاب‌های آلومینیوم قرار می‌گیرد. به گونه‌ای که تقریبا تمامی ضخامت فریم در پشت شیشه قرار گرفته و از طرف بیرون هیچ‌گونه فریم پیرامونی برای شیشه را نمی توان دید. در یک نمای گسترده سطح شیشه‌ها را بصورت یکپارچه می‌توان دید که این امر از خصوصیات این نما و امتیاز آن نسبت به نمای فیس کپ محسوب می‌شود. البته اگر زمان استفاده جهت مراحل پیش ساخت و هزینه بالاتر آن نسبت به فیس کپ را در نظر نگیریم.
    همان‌گونه که گفتیم بارزترین ویژگی این نما در مقایسه با انواع نمای کرتین وال این است که شیشه‌ها را تقریبا بدون قاب پیرامونی در نما می توان دید. این امر به شیوه‌های متنوعی صورت می‌گیرد که در ادامه به شرح چند مورد از آن می‌پردازیم.

    نمای کرتین وال فریم لس

     

    1. کاست فریم

      در نمای کاست فریم از انواع نمای کرتین وال به غیر از پروفیل‌های عمودی و افقی که در نما نصب است. قاب‌هایی مطابق با ابعاد شیشه‌ها را می‌سازند و شیشه‌ها بر روی قاب‌ها به وسیله چسب استراکچرال تثبیت می‌گردد. به گونه‌ای که ضخامت قاب در پشت شیشه قرار می‌گیرد و هنگام نصب قاب‌ها به پروفیل‌های نما متصل می‌گردد. به این ترتیب در نمای بیرونی می‌توان شیشه‌ها را بدون قاب پیرامونی ذید.نمای کرتین وال کاست فریم

    2. یوچنل

      مقرون به صرفه‌ترین انواع نمای کرتین وال در نمای فریم لس از نگاه هزینه پروفیل، نمای یوچنل می‌باشد. در این نما برای شیشه‌ها در مرحله دوجداره سازی از اسپیسرهای خاصی استفاده می‌شود که قابلیت اتصال بست درون خود را دارد. به همین دلیل بدون نیاز به قاب پیرامونی شیشه‌ها با استفاده از قطعه‌های مخصوصی که درون شیار بیرونی اسپیسر قرار می‌گیرد، مستقیماً بر روی پروفیل‌های عموی و افقی نصب می‌شوند.

      نمای یوچنل

  3. نیم لامل

    در نمای نیم لامل از انواع نمای کرتین وال در بعضی از پروژه‌ها به لحاظ طراحی و معماری لازم است که کسی نتواند خطوط افقی یا عمودی بین شیشه‌ها را ببینید. به این منظور نگهدارنده و کپ را در یک جهت عمودی یا افقی حذف می‌کنند. تا در نمای کامل بتوان شیشه‌ها از یک جهت افقی یا عمودی در راستای هم بدون فاصله انداز میانی کپ و فقط در یک جهت دید.

    نمای کرتین وال نیم لامل

  4. ادان

    نمای ادان از انواع نمای کرتین وال از نظر ظاهری کاملا مشابه نمای فیس کپ می‌باشد. با این تفاوت که در این نما در پروفیل‌های عمودی و افقی از ترکیب آهن و آلومینیوم استفاده شده است. به این صورت که به جای لامل آلومینیوم فقط قسمت دماغه یا نگهدارنده شیشه از جنس آلومینیوم است که به جهت استحکام به یک قوطی فولادی متصل است.

    نمای کرتین وال ادان

مقاله نمای شیشه ای را مطالعه کنید.
بیشتر بدانید

سخن پایانی

در این مقاله درباره انواع نمای کرتین وال و شیوه‌های نصب آن‌ها شناخت پیدا کردیم، اکنون مروری بر عناصر فوق خواهیم داشت.

  • عناصر اصلی انواع نمای کرتین وال، لامل‌ها یا پروفیل‌های آلومینیومی و جام‌های شیشه‌‌ای و اتصالات آن است که لامل‌های عمودی (مولیون) و لامل‌های افقی (ترنسوم) را به هم متصل می‌کند و قاب نگهدارنده جام های شیشه‌ را ایجاد می‌کند.
  • در حقیقت اجزای تشکیل دهنده هر یک از نماهای فوق یکسان است، اما تنها تفاوت آن نماهای کرتین وال استیک و یونیتایز محل قرارگیری لت‌ها و نوع نصب پنل شیشه‌ای است.
  • لطفا توجه داشته باشید که نصب اجزا و مراحل اجرای نمای کرتین وال یونیتایز نیاز به دقت و محاسبات دارد. زیرا از پیش ساخته است و ممکن است به دلیل خطای میلی‌متری پانل‌ها به درستی در کنار هم قرار نگیرند.

جهت مشاوره و خرید تماس بگیرید
09127957099 09125595841

سوالات متداول درباره انواع نمای کرتین وال

به لحاظ ساختاری هیچ تفاوتی وجود ندارد، چرا که پلت فرم هر دو سیستم بر اساس لامل‌های افقی (مولیون) و لامل افقی‌(ترنسم) می‌باشد. ولی به لحاظ شکل ظاهری در نما به روش فیس کپ تقسیمات مدول‌ها عرض 5 سانتی‌متری گپ‌ها قابل رویت می‌باشد. درحالی که در روش‌های فریم لس (یوچنل یا کاست سیستم ) در نما کپی وجود ندارد و سطح شیشه کاملاً یکنواخت و یکپارچه می‌باشد.
به دلیل وزن بالاتر آلومینیوم مصرفی می‌باشد. همچنین پیش ساختگی در این نوع نما باعث می‌شود که هزینه‌ها و سربارهای تولید نیز به قیمت تمام شده این محصول اضافه گردد.
اگر منظور از زیرسازی نحوه اتصال به سازه اصلی می‌باشد. فقط براکت‌های مخصوص اتصال به پورت وکف طبقات و دربعضی موارد ایجاد کمربندی از فولاد در بستر کار مورد نیاز است. در غیر اینصورت سیستم‌های کرتن وال به دلیل اینکه مستقیم برسازه نصب می‌شوند، نیاز به هیچ بستر سازی اضافی ندارند.
به دلیل اینکه در سیستم یونیتایز اجزای نما می‌بایست در کارخانه تولید و اسمبل شود. اصولاً تمام نما پیش ساخته می‌باشد و در زمان نصب قطعات پیش ساخته مانند یک پازل در کنار هم قرار می‌گیرند. طبیعتاً می‌بایست برداشت دقیقی از نما انجام شود و ترسیم و تهیه نقشه‌های شاپ جهت پیاده‌سازی مهم‌ترین بخش از انجام این سیستم می‌باشد.
اصطلاح استپ یونیت مربوط به شیشه می‌باشد و در مواردی که نیاز به شیشه‌های دوجداره که شیشه خارجی بزرگتر از شیشه داخلی جهت پوشش سطح آلومینیوم است، استفاده می‌شود. همچنین در سیستم‌های structural silicone galzed system کاربرد دارند. در مورد نمای یو چنل هم در متن مقاله کاملاً توضیحات مربوطه داده شده است.